fredag den 6. april 2012

Fredag d. 6. april

Jakob var så uheldig at han skulle op og på arbejde, så pigerne og jeg kørte ned og satte ham af ved busen og fortsatte over til MMS, hvor hele skrænten var fyldt af Blue Bonnet (det er Taxas national blomst, den er fredet, så man må ikke plukke den eller tage frø fra den, den blomster i en ganske kort periode, men når den blomstre er den bare smuk. Den har fået navnet efter en indianerpige, som ofrede hendes dukke da der var tørke, dagen efter begyndte regnen...Indianerpigen var iført et blåt tørklæde og deraf kommer navnet Blue Bonnet) Jeg fik taget nogle billeder af pigerne midt imellem blomsterne.


Efter at have taget nogle billeder af pigerne syntes de godt nok at det var tid til at løbe en omgang på atletikbanen iført klip-klapper !


Og så nogle billeder kun af Blue Bonnet


Da vi kom hjem fik vi lidt og spise og så besluttede vi, at vi ville forsøge at lave et lille påskekageprojekt. Der blev dyppet i chokolade og skåret kager ud i forme, men at arbejde med icing og swmeltechokolade der meget gerne skulle stivne i 25 graders varme kan ikke anbefales, så efter at vi havde lavet noget af det satte vi det i køleskabet for at se om vi kunne få det til at stivne helt. Imens lavede vi nogle hindbærsnitter, for vi havde lovet Alison og Uffe at vi ville tage nogle kager med ud til dem om aften.

Om eftermiddagen kørte vi ind og hentede Jakob og så tog vi til Barton Spring Pool for en hurtig dukkert. Det var simpelthen så dejligt forfriskende.

Efter en tur i poolen kørte vi ud til Alison og Uffe, hvor vi havde aftalt at vi skulle tage det helt stille og roligt, så da vi ankom skulle vi først lige ud og handle ind til aftensmaden, så Uffe, Jakob og jeg tog afsted til Randell for at finde ud af hvad menuen skulle stå på. Det blev til nogle forskellige ting vi kunne smide på grillen. Alisons mor var også hjemme hos dem, hvilket Uffe ikke var helt tilfreds med, for det var meningen at hun ført skulle være kommet dagen efter. Så Uffe gjorde virkelig meget ud af at pointere at vi ikke skulle tale engelsk men dansk, det gav dog hurtigt sig selv for vi var kune lige blevet færdig med maden da hun gik indenfor, vi andre blev siddende på terressen i temmelig lang tid.

Karolina og Amalie skulle blive derude til en sleep-over hos Mia. Efter maden gik de tre tøser igang med at lege og Veronika og Niklas sad og spillede Wii og senere så de TV.


Da det var tid til at putte de tre piger blev vi enige om at vi også hellere måtte køre hjemad. Aftalen var at vi skulle hente pigerne i løbet af formiddagen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar