torsdag den 12. april 2012

Onsdag d. 11. april til torsdag d. 12. april

Onsdag efter afleveringen og en kop kaffe stille og rolig herhjemme, kørte jeg til Ney Museum, Karolina og Amalie skulle begge på tur og jeg havde lovet at jeg ville tage med.

Elizabeth Ney var oprindeligt fra Tyskland, men pga nogle uoverensstemmelser med Bismark (tror man) valgte hun at flytte til Texas. Hun var skulptør og har hugget rigtig mange berømtheder ud i marmor. Den guide som fortalte de 2 klasser om Ney var helt fantastisk, han formoded at fortælle på et plan som var både meget lærrigt og interessant. Han kunne virkelig fange børnenes opmærksomhed og var god til at få dem til at stille spørgsmål og holde dem interesseret hele tiden. Museet var ikke ret stort, da det var hendes atelie og bolig. Der var faktisk noge af skuplturene som aldrig havde været fjernet fra hendes atalie. Der var også en rigtig stor en som hun havde hugget ud af en klippeblok oppe i bjergene og som man havde fået transporteret ned.



Vi var også rundt en tur i hendes have og der så Amalies klasse en stor slange, og som børn nu engang reagere....Drengene var straks igang med at se om de kunne følge efter den og pigerne stod og hvinede. Monreal forsøgte at få alle væk fra området hurtigst muligt, da hun ikke havde set hvilke slags det var og der er nogle enkelte som man ikke lige skal kjagte. Amalie og nogle af de andre nåede overhovedet ikke at opfatte hvad det var at alle var så interesseret i, hvilket nok er meget godt.



Eftter museumbesøget var der tid til at alle kunne gå over i en park der lå på den anden side af vejen og der blev der spist frokost.



Efter at frokosten var spist og der var blevet leget lidt rundt i parken, fortalte Ms Claybrook lidt omkring området som vi var i, hun fortalte om nogle af de huse der lå på en af de tilstødende gader og om hvorfor de var blevet fredet.



Da vi havde været rundt og set området var det blevet tid til at alle Hill eleverne blev talt og kom ind i bussen og returnerede til Hill hvor de lige havde et par timer inden skoledagen var overstået.


Torsdag var endnu en af de dage der bare går. Jeg var på Hill og der var lidt andet at lave end at åbne døre, så det var jo ganske godt. Eftermiddagen gik med lektier mm.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar