onsdag den 18. april 2012

Onsdag d. 18. april

Igen var farmor oppe og underholde pigerne mens de spiste morgenmad. Jeg fik dem afleveret og komhjem til morgenmaden i haven.

Da vi havde spist kørte vi ud til The Domain hvor vi gik rundt og kiggede, vi var bl.a. inde i Sur le Table som er en meget imponerende køkkentøjsforretning. Farmor fik købt sig et par bukser og ellers gik vi bare rundt og nød vejret og stemningen. Vi var også inde i Dick´s sportsforretning, hvor vi bl.a. var oppe og se på gevær og rundt i deres fiske afdeling, ikke fordi vi skulle have noget, men at se hvad man kan få og her er der ikke tale om kænsdiskrimitation, for naturligvis kan du få en lyserød fiskestang, en lyserød fiskekasse. Man kunne også få en plastic kalkun....om der manglede nogle dele som den stod i forretningen eller om det var en hat der bare var for stor til mig vides ikke, men prøves som hat skulle den. Selvom den røg ned og dækkede hele hovedet, hvilket jo også var smart !!!



Vi var løbet tør for kaffe derhjemme så på vej tilbage for at hente pigerne var vi lige i Sprouts for at købe kaffe, vi var også rundt og se forretningen som jo er meget imponerende.

Da vi kom til pigernes skole var vi lidt for tidligt på den, så vi satte os udenfor og ventede. Karsten var meget imponeret over vores "lille mand" der står og dirigere trafikken om morgen og om eftermiddagen. Det er en voksen mand, hverdag er han iført cowboystøvler og cowboyhat, han havde sin jeep parkeret oppe ved skolen og der havde han en maget smart anordning med hans softdrink, på en eller anden måde var den sat fast foran rattet men ude på køleren, nu skal det siges at det er en helt åben jeep, dvs der er ingen vinduer, heller ikke foran. Men det der facinerede Karsten mest var hans ihærdighed hver gang der kom en der skulle over vejen (her skal det nævnes at det ikke er indkørslen til skolen) så stillede han sig med hans slikkepind og "stoppede" trafikken (og der kom ingen biler og var ingen biler i miles omkreds....Men slikkepinden var ude.

Da vi havde hentet de to kørte vi i Wallmarkt hvor vi fik handlet ind til lidt aftensmad og derefter var det hjem og lave lektier inden jeg igen startede bilen for at hente Veronika.

Jakob kom ikke hjem til aftensmad, da han skulle afholde filmaften på UT i forbindelse med hans kursus i contemporary scandinavian stories.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar