tirsdag den 17. april 2012

Tirsdag d. 17. april - Student of the month

Alle kom op og blev gjort klar til at komme op og aflevere pigerne. Først Karolina og Amalie og derefter kørte vi ned og var alle incl. Jakob inde og aflevere Veronika. Vi blev på skolen, for det var en stor dag. Veronika var i marts blevet valgt som månedens studerende og skulle i den forbindelse have overrakt et bevis. og alle familiemedlemmer var inviteret til at komme og overvære det.

Vi satte os ind i kantinen hvor det hele skulle foregå og ventede på at kl skulle blive 9 hvor de udvalgte elever ville komme ind.



Veronika går på scenen og får hendes diplom og en begrundelse på hvorfor hun blev valgt. Det er på grund af hendes hjælpsomhed og en høj præstation.




Det var en meget stolt Veronika og nogle endnu mere stolte forældre der studerede beviset efter at hun havde modtaget.





Veronika skulle hurtigt tilbage til hendes klasse og Jakob tog ind til UT, vi andre kørte hjem og fik lidt morgenmad inden vi kørte ind til Capitol. Vi var først inde i Capitol visitor center hvor vi så en video om hvordan Capitol blev til og der var mange sjove ting.





Vi var bl.a. inden og se Rick Perry´s kontor når han er tilstede. Dette er det skrivebord hvor han underskriver alle love mm. Det var virkelig meget sjovt og interessant at se. Vi havde også valgt at tage en guided tur, hvilket var rigtig godt, for det betød at vi fik nogle informationer som vi ikke havde fået hvis vi bare var gået rundt for os selv.


Da vi havde været rundt og set det hele var det tid til at gå tilbage til bilen, men der var altså en lille sult som havde meldt sig. Vi havde ikke rigtig tid til at sidde på en restaurant, så da vi på vej tilbage til bilen fandt en pælsevogn var der slet ingen tvivl om at det var det vi alle havde lyst til. Heldigvis var der også en bænk lige ved siden af hvor vi kunne slå os ned. Der sad godt nok en i forvejen, men da han så at vi stoppede op og købte ved pælsemanden, ja så skyndte han sig tilbage til sin egen forretning.


Vi fik hentet alle pigerne, igen efter at have hentet Karolina og Amalie tog vi på Starbucks mens vi ventede på Veronika. Hjemme igen blev der lavet lektier, og da Jakob kom hjem var det tid til at vi skulle afsted. Vi var nemlig blevet inviteret ud til The Neal family (Grace (Veronika har spillet basket med hende), Terese og Don) til aftensmad. De var meget nysgerrige og ville meget gerne vide mere om hvor farmor og Karsten var. Vi startede med en salat og derefter fik vi noget kød med nogle kartofler og grøntsager og desserten var brownies med is. Drikkelsen var enten vand eller iste. Og vi var de eneste der drak kaffe, det er ikke noget de selv drikker, så vi havde det helt dårligt over at hun stod og lavede kaffe bare til os 4. Det var en super hyggelig aften og der blev virkelig talt og grinet.






Ingen kommentarer:

Send en kommentar