lørdag den 14. april 2012

Lørdag d. 14. april

Tror ikke at farmor og Karsten fik sovet ret meget, men de var oppe og friske til at tage på tur. Efter morgenmaden tog vi ind til UT hvor der var fourty acres fest. Det er:

"The Forty Acres Fest (FAF) Committee organizes the annual Forty Acres Fest, a campus-wide festival featuring unique booths and amazing entertainment by 200+ on-campus student organizations. This free event allows student organizations to showcase their creativity and diversity. Past attractions have included caricature artists, rock climbing wall, competitive eating contests, funnel cakes, drum wars, photo booths, and much more! The event culminates with a live concert by some of the world's most legendary artists such as Big Boi and Girl Talk."












Der var et stort område med hoppeborge og det var pigerne helt vilde for at prøve, så vi fik skrevet under på den traditionelle seddel om at vi påtog os hele ansvaret og ikke kunne sagsøge UT hvis der skete noget med vores piger. Og så skal jeg da lige love for at der blev hoppet. Der gik ikke længe inden pigerne var midt i en leg med nogle studerende fra UT. Og det var naturligvis vores tre små danske tøser der fortalte dem hvordan legen var. De hyggede sig virkelig.


Da pigerne havde brændt godt med krudt af og vi faktisk var blevet lidt trætte af at sidde og vente på dem, gik vi videre og der skete virkelig mange sjove ting på campus. Der var mange boder hvor man mod et lille beløb kunne købe ting og sager, der var studerende der gik rundt og reklamerede for deres fag, der var studerende der var i den vildeste vandkamp og der var gøglere de var rigtige dygtige. Karolina og Amalie var også henne og prøve hula-hop ringene.


Efter at have været rundt på festpladsen gik vi en tur rundt på resten af UT, vi var ned og se stadion.



Vi var godt nok ved at være kaffetørstige, men der var ikke rigtig nogle steder hvor vi kunne få noget, så vi begav os op mod Jakobs kontor.



På vej derop kom vi forbi rigtig mange meget nysgerrige egern og der gik sport i at tage billeder af dem.



Jakobs kontor




Inden vi kunne få en kop velfortjent kaffe på Starbuck var vi lige et tur rundt om skildpadderne som bor på UT, Karsten var henne og klappe dem. Derudover kom vi tilbage forbi hoppeborgene og pigerne skulle liiiggge ind og hoppe lidt mere.



Og ENDELIG kunne vi få vores kaffe....




Farmor og Karsten havde inviteret os ud og spise, så vi besluttede at istedet for at køre hjem for at returnere til byen kunne vi ligeså godt se lidt mere af byen inden vi skulle ud og spise. Vi kørte ned til South Congress som er en ret sjov gade, i det øjeblik man pasere floden og køre over på den anden side er det som om man er kommet til en helt anden by, man træder ind i cowboyernes Texas med butikker med sjove ting. På vej derud kørte vi ret meget i kø, hvilket undrede os, for der plejer ikke at være så meget trafik den vej. Og pludeselig begyndte vi at se de her gamle veteranbiler og biler som så meget sjove ud. Da vi fik parkeret og kom op på South Congress kunne vi se at der simpelthen var bil træf. Der var så mange sjove og underlige biler.

Det var ikke kun sjove biler vi så, hvad med en lille fræk nederdel til hunden...




Man kan jo også tage en lille slapper på sin motorcykel...



Eller hvad med en cowboyhat...Var der nogle der sagde "Crocodile Dundee" eller "Indiana Jones"


I og med at vi havde sprunget frokosten over var maverne begyndt at rumle, så vi begav os på vej til Iron Works hvor der virkelig blev sat nogle spareribs til livs.


Og som altid får man spist alt for meget når man er på Iron Works, men det smager virkelig så godt. Hjemme igen fik vi slappet af og der var nok nogle der var lidt trætte så vi gik forholdsvis tidligt i seng allesammen.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar