torsdag den 19. april 2012

Torsdag d. 19. april

Det var en morgenstund som de andre dage, jeg fik afleveret og kom hjem til morgenmad i haven. Kl 10 skulle jeg på Hill kontoret og farmor og Karsten skulle først med Karolina i hendes klasse. De startede ude på legepladsen hvor alle 3 klasserne havde frikvarter. Ms Claybrook sad og talte med farmor og Karsten hele frikvarteret igennem.



Derefter gik de ind i Karolinas klasse hvor klassen startede med at vise nogle forskellige optrin som de havde lavet og de sluttede af med at høre en fra Austin Energy fortælle.



Kl 11 fulgte jeg dem over i Amalies klasse hvor de var midt i en matematik time.


Da det var blevet frokost tid kom de over og hentede mig. Vi havde aftalt at frokosten skulle købes i kantinen, for farmor og Karsten skulle da også smage den meget "sunde og nærende" mad som de servere for børnene.


Efter frokosten kørte vi en tur til Fry´s, hvor farmor og Karsten fik kigget på en e-reader og nogle andre småting.

Vi nåede lige hjem og fik pakket til en tur til Barton Spring Pool inden vi kørte over for at hente pigerne. Vi havde tidligere på ugen lavet en aftale med Veronica om at vi skulle over til dem fredag til engang aftensmad, men da vi mødte hende da hun skulle hente drengene fortalte hun at det ikke gik så godt med deres hund "Pelota", så hun var ikke sikker på om det kunne blive til noget. De ville tage til dyrelægen med hende fredag morgen og så se hvad lægen sagde.

Vi havde aftalt med Veronika at hun droppede tutorial, så vi kunne nå i Barton Spring Pool. Efter at hun var blevet samlet op kørte vi ind for at hente Jakob på UT og derefter videre til Barton Spring Pool. Og hvad er det lige der sker...Igen præstere vi at tage derned en torsdag vel vidende at sidste gang vi var der på en torsdag var der lukket....Og ja, der var lukket. Det var godt nok nogle ret triste børn som stod og kiggede ind på de dykkere som lå og plaskede rundt for at rengøre og tjekke poolen.

Vi valgte så istedet at tage op på "Migthy fine burger" og spise nogle gode burgere. Pigerne slynger bare deres bestilling ud uden at vi overhovedet har noget at skulle have sagt. Farmor og Karsten fik også en god stor saftig burger. Og det så ud til at de også nød det, men pommes frites var ikke helt i topklassen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar