mandag den 9. april 2012

Mandag d. 9. april

Så var det igen hverdag for Jakob mens pigerne havde endnu en fridag. Og vi gentog fredagens morgenprogram med at køre Jakob til bussen og derefter fortsætte ned til MMS for at tage nogle flere Blue Bonnet billeder.


Og nogle blomsterbilleder uden de tre skønheder...


Da jeg var færdig med at forevige pigerne og blomsterne tog vi over på Starbucks hvor vi fik os en kop kaffe/chokolade og så var det ellers afgang med Round Rock Outlet. Veronika især manglede sommertøj, så hun havde fået lovning på at vi ville finde noget inden hun skulle i skole igen.

Og jeg skal da lige love for at hun kom hjem med nogle poser fyldt med tøj, så nu kan hun forhåbentlig klare sig igennem sommeren. Mens vi gik rundt derude skrev Rachel om vi ikke havde lyst til at komme over og svømme hos dem. Vi havde faktisk aftalt at vi skulle i Barton Springs Pool, så aftalen blev at vi skulle ringe når vi var klar til at tage afsted.

På vej hjem kommer vi forbi Rachel og Leahs hus og ser at de er udenfor, så Karolina og Amalie bliver sat af, mens Veronika og jeg lige køre hjem og pakker ud og får pakket badetøjet. Vi aftalte at vi skulle komme over og hente dem og så køre i en bil derned. Og så blev der ellers leget i vandet. Mens vi var dernede mødte vi Uffe og Alison som også syntes at det var vejr til at hoppe i vandet - eller det vil sige deres børn syntes det var til at hoppe i vandet.

Hjemme igen var Jakob allerede kommet hjem, så det blev til en kold drinks på teressen og en let aftensmad.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar