lørdag den 3. marts 2012

Lørdag d.3 marts

Veronika og jeg stod tidligt op og Veronika fik lidt at spise inden at vi skulle afsted til hendes sandsynligvis sidste basket kamp. Vi skulle møde kl 07.45. Der blev varmet op og så gik de ellers i kamp med en indstilling om at de virkelig ville vinde den kamp. Og de klarede det så godt. De skulle spille mod det hold de havde tabt stort til sidste fredag. De kæmpede og var hele kampen kun lige bag modstanderholdet. Det var simpelthen så ærgeligt at de tabte for det betød også at det var sidste kamp med det baskethold.


Jakob, farfar og Lone kom i pausen. Efter kampen var vi inde for at sige farvel til holdet og trænerne og de var så søde virkelig at rose alle pigerne for deres indsats.


Grace og hendes forældre spurgte om de måtte tage Veronika med ud og spise lidt frokost, hvilket var helt ok, vi andre skulle ned til Uffe og Alison for at hente Karolina og Amalie. Da vi kom derned var der kaffe på kanden, så vi fik os en kop kaffe sammen med Uffe. Farfar og Lone fik også lov til at låne Uffes to golfsæt, så nu er der mulighed for at de kan komme ud og spille lidt en af dagene.

Da vi var lige ved at være hjemme igen ringede Veronika, at hun var hjemme, så hun gik igang med lektierne.



Da vi alle var hjemme var der "fri leg", Jakob arbejdede, Farfar slog græs, Lone hyggede med pigerne og jeg fik lavet leverpostej. Da Veronika var færdig med lektierne gik hun ind og spurgte om Riley (naboens datter) ville ud og lege, så de to kravlede rundt som to små aber i det ene træ. Der blev virkelig grint og snakket og hygget.


Eftermiddagskaffen blev indtaget udefor, hvor vi fik lidt mere afvide om farfar og Lones tur og pigerne fik nogle gaver. Bl.a. fik de nogle masker, og der var to der meget hurtigt stillede op til show.



Vi fik lidt hurtigt aftensmad og kl 19 skulle vi over til "the Whiteheads" (Elizabeth, Matt, Remi og Abby). Vi havde aftalt med dem at vi skulle ud og danse "Texas two step" på "The Broken Spoke", et rigtig western sted med live musik. Abby skulle se efter pigerne, dvs. hun havde hovedansvaret, der var andre familier der skulle med, som også havde sat deres piger af ved Elizabeth og Matt, og dermed var det storsøstrene i hver familie der var ansvarlig for deres småsøskende.

Vi kørte ned til The Broken Spoke "http://www.brokenspokeaustintx.com/" og det var som at træde ind i en anden tidsalder, rigtig mange var iført deres cowboyudstyr, og publikum var alt mellem 10 og 80 år gamle. Lokalet skulle egentlig være revet ned, da det hele er så gammelt og faldefærdigt, men det fik man ikke lov til. Toiletterne var en oplevelse i sig selv, der var inden døre for, men tilgengæld var der hængt et flag op foran, og der var optaget hvis der stak et par cowboystøvlespidser ud under forhænget.


Vi hvade besluttet at vi ville have undervisning, så den første lille times tid blev vi introduceret til two step, og det er ikke så besværligt endda, der er meget klare regler, det er mændene der føre og trinene er ret simple. Men vi morede os virkelig, omkring kl 9.30 gik bandet på og det var ifølge en af de andre familier der var med derude som kommer der mere regelmæssigt, det samme band som har spillet de sidste 20 år. Og så blev der virkelig danset igennem.



Nogle blev også budt op mere end andre...men hvorfor var det ikke de unge lækre fyre der bød en op ??


Omkring kl 23, var det tid til at køre retur til Far West, Elizabeth havde fået et par SMS om at nu måtte vi gerne komme hjem, for der havde vist været nogle piger som ikke helt havde opført sig som man havde forventet. Heldigvis var ingen af de børn blandt vores...

Det var en fantastisk aften og det er vist ikke sidste gang at vi skal ud og danse Texas two step.












Ingen kommentarer:

Send en kommentar