mandag den 12. marts 2012

Mandag d. 12. marts

Efter morgenmaden fik vi dannet os et overblik over hvad det egentlig var at vi skulle have med til den forestående campingtur.

Veronika skulle mødes med hendes baskethold til lidt afslutning på Grattis Pizza, så der kørte hun og jeg hen ved en 11.30 tiden, mens jakob blev hjemme med Karolina og Amalie. De tre skulle hygge sig med at læse, spille og naturligvis spise frokost.

Veronika var simpekthen så glad for at se mange af de piger hun havde spillet basket sammen med, desværre var der nogle der ikke kunne komme da nogle allerede var taget på ferie, men de piger der var der hyggede sig gevaldigt, ikke at de spiste ret meget nogle af dem, men der blev snakket og grint.


Efter at vi havde spist og fået snakket kørte Veronika og jeg over i HEB for at handle det ind som vi skulle have med til campingturen, derefter hjem og hente de andre og så kørte vi ud til Academy Sport hvor vi fik købt to stole, to dobbelt luftmadrasser og en lampe, som lige var de ting som vi mente at vi manglede nu og her til turen.

Hjemme igen fik vi pakket så meget i bilen som vi kunne til campingturen, og det var fantastisk at se hvor meget plads der var i bilen også selvom vi både havde telt, borde, stole og et par sportstasker. Er lige ved at tro at vi ville kunne pakke til 4 ugers ferie uden at behøve tagboks og uden at pigerne behøver at sidde med deres fødder ovenpå soveposer mm. Det bliver ganske interessant at se når vi når til den tid. Men at pakke til 3 dages telttur var ingen problem og det blev ikke engang pakket efter Nathalia standard og det siger en hel del...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar