torsdag den 8. marts 2012

Torsdag d. 8. marts

Efter morgenmaden tog jeg op på "kontoret" på Hill mens farfar og Lone blev herhjemme og slappede af. Det var en af de gange jhvor der var en lille smule at lave, så tiden gik rigtig hurtigt. Vi havde aftalt at farfar og Lone skulle komme op og spise frokost sammen med pigerne.


Der blev slappet af indtil det var tid til at hente pigerne. Efter en hurtig aftensmad skulle vi op på Hill, hvor der var Art Fair. Den del af læregruppen som underviser i de kreative fag var klædt ud.



Karolina og Amalie skulle til at starte med at synge og spille blokfløjte sammen med alle de andre 3. klasser. Så vi skulle først samles i gymnastiksalen.



Og så var det ellers om at finde den bedste plads på gulvet så man kunne optage sine poder optræde.


De stolte lærer stod og så på, i spandene var hver klasses fløjter, så man skulle over for sin lærer inden man kunne tage plads på scenen. Veronika mødte en fra hendes baskethold, så hun var lige over og sige hej inden forestillingen begyndte.



 
Efter deres fantastiske optræden var vi lidt rundt og se på hvad der ellers var af aktiviteter på skolen, i det ene klasseværelse kunne man lave en billedramme ud af stofrester, meget kreativt, det skulle naturligvis prøves.



Amalie havde også en vagt i en af klasselokalerne, hun skulle sidde og lave "byttekort" dvs nogle små kort hvor man tegnede et eller andet og når man havde tegnet færdig kunne man gå op til en stor tavle og hænge sit kort op og derefter tage et andet kort ned, på den måde kunne man få mange forskellige tegninger. Jakob var også aktiv i at sidde og tegne, men jeg ved ikke rigtig om han fik hængt nogle af hans kort op eller om det mere var for hyggens skyld at han sad og tegnede.



Karolina og hendes klasse skulle udføre et dukketeater, de havde lavet en armadillo familie, hvor Karolina også skulle sige noget, hun var moderen i stykket. Så de sad alle omme bagved et bord og så kom deres armadilloer ellers frem. Det var Ms Claybrook der havde skrevet stykket. Det var meget sjovt og sødt. Og det var virkelig sjovt at høre Karolina udføre hendes replikker med en fed texansk accent.



Efter stykket, var det egentlig tid til at der skulle være en fællesdans inde i gymnastiksalen, men tiden var skredet for alle, så de var allerede i fuldgang da vi kom derind. Efter dansen var det i den grad tid til at tage hjem, men så skulle der lige krammes med veninderne.


Og farfar skulle lige have et billed af de tre tøser.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar