mandag den 5. marts 2012

Søndag d. 4. marts og mandag d. 5. marts

Søndag stod i afslapningens tegn, efter en stille og rolig morgenmad, tog vi i kirke, hjemme igen og efter frokost skulle Jakob arbejde lidt og i mellemtiden gik farfar og Lone en tur op på pigernes skole sammen med Karolina og Amalie.


Veronika havde en del lektier, så hun blev herhjemme. Der skulle også øves lidt på violinen.





Mandag efter pigerne var blevet afleveret kørte jeg ind til byen hvor jeg havde aftale at mødes med Heidi til en kop kaffe. Farfar og Lone havde lånt nogle golfkøller af Uffe og de havde fundet en golfbane ikke så lang herfra, så de tilbragte hele mandag med at spille lidt golf.

Efter at jeg havde hentet pigerne fra skole kørte vi over til en Middel school i øst Austin, for det var tid til at Karolina og Amalie skulle havde deres sidste vaccination, og Veronika skulle starte op på en ny omgang. Den skole vi kom til var godt nok i stor kontrast til den Veronika kommer fra, for det første stod alt skrevet både på spansk og engelsk, og man havde en fornemmelse af at det var en meget "hård" skole i forhold til MMS, alle tre piger var ihvertfald enig om at de var glade for at de ikke skulle gå på den skole.

Hjemme igen fik vi lavet aftensmad og så blev der hygget lidt. Mens vi sidder i sofaen og taler sidder Lone pludselig med det ene brilleglas i hånden, hendes briller var simpelthen gået i stykker, så nu vidste vi da hvad tirsdagens første projekt skulle være. Finde en brillemand der kunne lave dem.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar