lørdag den 14. januar 2012

Lørdag d. 14. januar

Efter morgenmaden satte vi os udenfor, da det bare var det skønneste vejr. Vi kunne dufte, at der hos Veronica og Victor var kommet gang i deres grill, og det var ikke så tosset, da vi kl 12 skulle derover til surprise party for Veronica som havde fødselsdag. Dejligt at kunne sidde herhjemme og dufte hvad man skal have og spise senere på dagen vel vidende, at man ikke skal rører en finger selv.

Kl 12 gik vi derover, der var virkelig blevet pyntet flot op ude i havan.


Veronica har fortiden besøg af hendes far, bror, svigerinde og 2 nevøer fra Argentina, så der er gang i det lille hus. Det var Veronicas bror og svigerinde der havde planlagt dette surprise party.Veronica og hendes svigerinde var blevet sendt i byen for at handle ind og aftalen var, at de skulle komme tilbage omkring kl 12.30, men tiden gik og folk begyndte godt nok at blive lidt utålmodige...Der blev klatret i træer, Niko og hans fætter samlede alle balloner og satte dem på deres bil for at se om de kunne få den til at lette... De har sikkert set filmen "op" for mange gange - og nej den lettede ikke.




Endelig kom der en melding fra Veronicas svigerinde om at nu var de på vej tilbage til bilen og skulle kun lige fra Domain, så inden for 10 - 15 min forventede hun, at de ville være tilbage. Vi stillede os alle klar inde i stuen til at råbe tillykke, og vi var alle forsynet med en lille flot sag af en paphat...


Efter at have stået og blomstret i temmelig lang tid, måtte vi konstatere at Veronica ikke lige var ved at komme hjem, hun var faldet over endnu en forretning som de liiige kunne nå inden de skulle hjem. Victor og Veronicas bror begyndte godt nok at blive lidt anspændte, maden var på grillen og nu havde alle allerede ventet 1 time på fødselsdagsbarnet, men hun var åbentbart ikke lige sådan til at få med hjem. Vi trak alle ud i haven igen og de to mænd holdt skarpt øje med hvad der skete ude på vejen og var i telefonisk kontakt med svigerinden.


Endelig så de bilen og alle skyndte sig ind igen med deres hatte og så kom fødselsdagsbarnet og ja, hun blev meget overrasket.



Og så var det endelig tid til at smage noget af det lækre kød der lå på grillen sammen med en meget velfortjent kold øl, efter at have ventet i 1½ time.

Vi var de eneste ikke spansktalende mennesker tilstedet og der gik ikke lang tid før Veronika, Karolina og Amalie spurgte om det var ok at de gik ind til os selv istedet, for de kedede sig bravt. De andre børn der var tilstede, var i aldersgruppen 0 - 6 og kun drenge der hele tiden talte spansk, så der var ikke meget sjov ved det.

Jeg vil dog sige, at folk var rigtig søde til at tale engelsk når vi var i nærheden. Omkring kl 16.30 besluttede vi os for at gå ind til os selv.

Resten af eftermiddagen tilbragte vi ude på terressen med en øl, hvorefter vi gik ind smed os foran tv´et sammen med pigerne og det endte med, at vi ringede efter en burger, der var simpelthen ingen af os der gad lave mad. Super hyggeligt og så fik vi piger nogle rigtig gode burgere, Jakob skulle forsøge sig med en alternativ og den smagte derefter...



Ingen kommentarer:

Send en kommentar