onsdag den 25. januar 2012

Onsdag d. 25. januar

Hold da op for en nat...

Kl 02.00 vågnede vi alle ved, at der lød et ordentligt tordenskrald og huset nærmest rystede, der gik ikke mange sekunder før at vi havde to ekstra i dobbeltsengen. Vi havde godt hørt, at det buldrede lidt i det fjerne da vi gik i seng, men det her var lige oppe over huset. I to timer afløste det ene lyn det andet og der var ikke sekunder mellem tordenskraldene. Vi har aldrig oplevet noget ligende, samtidig med ruskede det godt og grundigt udenfor. Det var virkelig uvejr der ville noget. Veronika var inde en gang eller to når der lige havde været et ekstra stort skrald, men hun syntes, at vi allerede var lidt for mange i sengen. I de to timer det stod på, var der ingen der sov. Ved 4 tiden begyndte det så at stilne lidt af over os i det mindste, man kunne stadig høre hvordan det rumlede i det fjerne.

Da vækkeuret ringede var det godt nok hårdt at komme op. Vi tændte for nyhederne og der var sket skader i Austin. Det viste sig, at der havde været en orkan inde over os, den havde ramt sydaustin, så der var nogle huse der havde lagt sig og et par tage der var blæst af.

Der var også blevet slået nedbørsrekord i lufthavnen, så der var virkelig kommet vand ned fra oven.

Jeg måtte fortælle Karolina og Amalies lærere, at de to piger ikke havde sovet ret meget i løbet af natten, men det var de bestemt ikke de eneste der ikke havde. Amalies lærer havde faktisk tænkt på os i løbet af natten, om vi mon havde den slags vejr i Danmark. Jeg måtte fortælle hende, at vi da både havde torden, lyn og regn, men at jeg aldrig havde oplevet noget så voldsomt.

Da jeg hentede pigerne, talte jeg med et par andre forældre og der var en del af dem (indfødte texasaner) der overhovedet ikke var vågnet ved at det tordnede. De siger, at marts måned plejer at være den måned hvor der virkelig kommer nogle heftige tordenskrald ind over Austin, så der er noget at se frem til...Not!!

Vi valgte allesammen at gå meget tidligt i seng, for der var en mathed over hele familien da vi først nåede hen under aften.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar