torsdag den 26. januar 2012

Torsdag d. 26. januar

Mine timer på "Hill kontoret" var temmelig kedelige, der var intet at lave end at åbne døren for dem der skulle ind. På et tidspunkt skulle alle i kontoret til et 15 min møde og de var lidt bekymret om jeg nu kunne klare det helt alene...Øhhh ja, selvom jeg var alene var der intet at lave, der var nogle enkelt der kom ind for at skulle have en seddel, nogle der kom ind for at tale med inspektøren og ellers var der min dør der skulle åbnes.

Amalie kom og befriede mig, da det var frokosttid, det var rigtig hyggeligt.

Da pigerne var blevet hentet tog vi hjem og fik lavet lektier og så skulle vi rigtig pigehygge om aften, for Jakob skulle ud med hans arbejde, i forbindelse med at der skal ansættes en til afdelingen. Det er noget af en ansættelsesprocedure der er når de skal ansættes til en fast stilling på UT. Der var 3 der var indkaldt til samtale, derefter skulle de ud og tale med nogle af de PhD studerende, så skulle de ud og undervise og derefter skulle de holde et foredrag for de ansatte i Germanistik afdelingen. De skulle i den forbindelse ud og spise med en af kandidaterne til stillingen.

Vi andre sad og spiste foran tv´et og så "Glee" en serie der foregå på en high school, pigerne er helt vilde med det.

Da Jakob kom hjem kunne han fortælle at han havde haft en meget underlig oplevelse på vej hjem. Da bussen når til Far West (som er vores område) havde han set, at der holdt politibiler på hvert et hjørne. Han var stået af ved det normale busstoppested og begyndt at gå hjem. Da han har gået lidt registrere han, at der er en politibil der køre forbi ham, den vender og køre meget stille forbi ham igen, hvorefter den vender og køre op på siden af ham og stopper ham. Han bliver bedt om at vise noget ID og bliver stillet nogle forskellige spørgsmål. Han får afvide, at de er på jagt efter en person, der svarer til Jakobs beskrivelse, men efter at have talt med Jakob var de godt klar over at det ikke var ham de var på jagt efter og han får lov til at gå videre. Hvad personen var eftersøgt for ved vi ikke.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar