lørdag den 21. januar 2012

Lørdag d. 21. januar

Efter morgenmaden fik Veronika øvet et par gange på hendes violin, inden vi kl 11 kørte ud hvor hun sammen med Jonathan skulle give koncert. Vi v ar kun lige kommet ind i bilen da Jonathans mor ringede for at høre om hvor det var og hvad tid de skulle være der...De ville køre med det samme, så det var jo meget godt, hun lød godt nok lidt forvirret, men hvem ville ikke gøre det hvis man pludselig finder ud af at ens søn skal spille indenfor 30 min og man ikke er kommet hjemmefra endnu.

Vi ankom til den skole hvor der i løbet af dagen blev afholdt konkurrence i solo og duet for nybegyndere, og der var rigtig mange. Vi fik afvide at Veronika skulle gå ned i kantinen hvor hun kunne stå og øve lidt inden hun skulle ind. Veronika mødte Grace, en hun spiller Basketball med, hun skulle ind og spille en solo på hendes harpe og derefter en duet.



Tiden gik og Jonathan var ikke at se nogle steder. Vi ringede til dem og så skulle de lige have adressen endnu engang, det virkede som om de ikke engang var kørt hjemmefra endnu og de skulle spille 15 min senere. Veronika var rigtig cool, hun begyndte at øve på et stykke som hun kunne gå ind og spille alene i tilfælde af at han ikke dukkede op.



Vi andre var nok lidt mere bekymrede og nervøse. En af hendes lærer kom og Veronika forhørte sig om hvordan hun skulle forholde sig, hun fik afvide at hvis han ikke dukkede op ville hun gå ind og spille sammen med Veronika, hun måtte ikke få lov til at spille solo. Jonathan ringede igen og spurgte om adressen...Ja hvad kan man sige, ihvertfald ville han ikke kunne nå det til Veronika skulle ind og spille også selvom læreren hele tiden skubbede Veronika i håb om at han dukkede op.

Det viste sig at der var en anden studerende, Rachel, hvis partner heller ikke var dukket op, så Veronika blev spurgt om hun havde lyst til at forsøge at spille sammen med hende. Rachel kendte ikke den sang Veronika skulle spille, men heldigvis kendte Veronika den som hun skulle spille, så de fik lige 5 min til at øve inden de blev taget med ind for at vise hvad de kunne. Vi andre måtte pænt vendte i gangen til de var færdige.

De var selv godt tilfredse da de kom ud og det var der god grund til, de havde begge fået 1 hvilke er det bedste. Den eneste kritik de havde fået var at de begge skulle spille lidt mere aggressivt. Det var så flot, hun er virkelig blevet en haj til at spille på hendes violin.


Mens Veronika var inde og spillede ringede Jonathan, denne gang kunne jeg høre at det var ham jeg talte med og han var så ked af det, nu var de vist ikke langt fra skolen og om hvad jeg troede han skulle gøre. Jeg kunne jo kun fortælle ham at Veronika allerede var gået ind for at spille, men at han da skulle prøve at komme ud til skolen for at se omhan kunne få lov til at spille alligevel.

Efter koncerten kørte vi hjem, Karolina og Amalie havde været alene hjemme for Veronika ville ikke have at de kom med, men de havde virkelig hygget sig.

Vi fik spist frokost og derefter tog Jakob og jeg ud for at handle ind, Jakob skulle have nogle bukser og nogle andre småting og vi skulle have købt ind til lidt aftensmad, det blev til muslinger. Pigerne gad ikke med, de ville hellere være herhjemme og lege.

Efter nogle lækre muslinger så vi en film sammen med pigerne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar