onsdag den 18. januar 2012

Mandag d. 16. januar til onsdag d. 18. januar

Mandag var Martin Luther Kings day, dvs fridag. Dagen blev brugt som en ganske almindelig søndag, hvor der skulle lave lektier og pakkes tasker og gjort klar til en ny uge.

Tirsdag, tjaaa det var bare en tirsdag, der blev gjort rent i huset og pigerne kom hjem og fik lavet lektier. Veronika skulle til basketball træning om aften. Jakob havde været på UT og er nu klar til at et nyt semester kan starte.


Onsdag, Jakob havde første undervisningdag og det tegner også rigtig godt for dette semester. I denne omgang skal han udover at undervise i dansk også have et hold i Contemporary Scandinavian Stories. Der er 23 der har tilmeldt sig dette hold og han synes at det virker som en rigtig god klasse, de var ihvertfald aktive i timen og det er jo et godt tegn. Den første måneds tid skal de tale om krimier bl.a. Stieg Larsson og Jo Nesbø. I dansk er der 13 på holdet og det er de samme som sidste semester, en skøn gruppe som virkelig taler og er med i timerne. Jakob var rigtig glad for at se dem igen.

Derudover fik han feedback på hans undervisning fra sidste semester. Det var således at alle studerende fik et spørgerskema i den sidste time og så skulle Jakob forlade lokalet mens de studerende udfyldte dem, fik dem indsamlet og gik op til administrationen med dem. Så han var jo lidt spændt på at se hvad de alle havde sagt til hans undervisning. Men der var ingen grund til bekymringer ud af 5 fik Jakob 4,8 så det var bare så flot. Han kan virkelig være stolt, det er jeg ihvertfald.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar