lørdag den 10. december 2011

Lørdag d. 10. december

Vi fik en sms omkring kl 8.30 om at pigerne var taget med Laureens mor ud for at se et juleoptog i Jester (et område der ligger et par kilometer herfra), så hvis jeg kunne komme og hente dem omkring kl 11 ville det være rigtig godt.

Jeg kørte op og hentede dem og derefter kørte vi ud for at handle ind, pigerne skulle passes af Heidi om aften, så jeg havde lovet at der ville være mad så hun ikke skulle tænke på det. Desuden skulle Karolina og Amalie til Kate´s fødselsdag om eftermiddagen og vi havde endnu ikke købt en gave, så det skulle vi lige have klaret.

Fødselsdagen skulle afholdes i et legeland der lå ude ved siden af linelake mall, så Veronika kørte med derud, vi aftalte at når først vi havde sat pigerne af ville vi to gå over til Linelake Mall og købe en julegave eller to, mens de to var til fødselsdag. Vi fik godt nok ikke købt nogle julegaver, men vi fik købt noget tøj til Veronika, som hun i den grad trængte til. Og der blev også tid til lidt sen, meget sen frokost på subway.

Da vi kom tilbage for at hente Karolina og Amalie nåede Veronika lige at blive inviteret på lidt kage og begge pigerne skulle lige vise mig hvad det var at de havde lavet derude, der havde både været trampolin, rutsjebane hvor man endte nede i nogle kugler og en "rodeotyr" som Karolina mente jeg lige skulle se at hun godt kunne ride på.


Vi nåede lige hjem fra Kate´s fødselsdag inden Heidi kom og så tog Jakob og jeg afsted. Aftalen var at vi skulle mødes med Uffe og Alison kl 21.30 på en vinbar ikke langt fra os, så Jakob og jeg besluttede os for at vi kunne ligeså godt starte derover istedet for at tage ind til byen og finde et sted og spise. Og det var en god beslutning, det var et rigtig hyggeligt sted. "Apothecary Cafe & Wine Bar" det var alt andet end amerikansk, vi kunne ligeså godt sidde et sted i Frankrig eller København for den sag skyld. Vi fik nogle forskellige tapas og det bedste af det hele var at der var halvpris på alle deres bobler hele aften, så vi nåede da en flaske eller to inden Uffe / Alison kom.

De havde været til et julearrangement, og det er meget normalt at den slags arrangementer er at man kommer bliver 30 minutter og så køre man videre, lidt underligt, men sådan er det nu engang. Efter at de havde fået lidt og spise og en flaske tog vi videre til et meget underligt sted. En lille snusket bar, hvor man selvfølgelig ikke måtte ryge, men alle pulsede løs. Stedet var som taget ud af en amerikansk film, der sad en del afdankede mænd, kvinder der stadig troede de var lækre og unge (det var de nok også for 30 år siden) i meget stramme og korte nederdele, unge og ældre, en god samling af alle mulige. Da vi havde fået en enkelt drink der besluttede vi os for at vi hellere måtte finde hjem, vi ville helst ikke udnytte Heidi, når det nu var første gang at hun skulle passe pigerne. De havde virkelig hygget sig, spillet spil, spist og set tv. Og Veronika var først lige gået i seng da vi kom ind af døren.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar