søndag den 18. december 2011

Søndag d. 18. december

Vækkeuret blev sat rimelig tideligt taget i betragtning det var søndag. Jeg havde lovet Heidi at jeg ville kører hende i lufthavnen, så jeg skulle være nede hos hende allerede kl 8. Heldigvis var der ingen trafik, så både turen ned til hende, i lufthavnen og hjem igen gik som smurt.

Da jeg kom hjem var det ellers om at komme igang med maden. Vi skulle til julefrokost hos Uffe og Alison og der skulle alle medbringe en ret eller to. Vi stod for at medbringe frikadeller og dertil havde vi lavet rødkål. Jeg havde startet den lørdag eftermiddag efter at vi kom hjem fra basketball kampen og så havde Jakob ellers lavet den førdig mens vi var til pigejulearrangement. Derudover skulle vi have fiskefilet med og vi havde stadig noget af mormors remolade der kun skulle røres op med lidt youghurt. Så jeg gik ellers igang med at stege frikadeller og panere fiskefilet og stege dem. Efter at have stået og lavet mad hele formiddagen var det tid til et hurtigt bad og så skulle vi afsted. Vi skulle være der kl 12.

Og vi kom ikke for sent og bestemt ikke som de sidste. Uffes mor på 78 var ankommet fra Danmark for nogle dage siden, derudover var der 2 andre danske/amerikanske par (mændene var danske) hvoraf en af dem havde sin danske mor med som også lige var ankommet et par dage tidligere. Og så var der selvfølgelig Uffe og Alisons 3 børn og vores piger. Børnene blev spist af først og derefter gik vi igang med den helt store danske julefrokost.



Der var 2 slags sild, vores fiskefiletter, mørbradbøffer, vores frikadeller, æbleflæsk, flødekartofler (passede ikke rigtig til en julefrokost) og ost. Uffes mor havde haft rugbrød og "gammel ole" med (den var dog ikke så stærk som vi danskere havde håbet på, men man kunne stadig spise den med løgringe og rom på). Snakken gik og Jakob fik lige klemt en enkelt sang ind, men der var ingen der kendte den.

Inden vi skulle have kaffe og julesmåkager bestemte vi os for at gå en tur, det var pragtfuldt vejr, vi endte nede på den nærliggende skoles sportsplads, hvor der blev spillet bold. Nogle spillede mere end andre... Mia havde dagen før været en tur rundt om skadestuen pga et styrt hun havde lavet, foden var heldigvis ikke brækket, men de havde anbefalet at hun gik med en skinne i et par uger.

Læg mærke til hvordan de har pyntet karktusserne udenfor huset med røde julekugler....Meget festligt.


De tre tøser hygger sig virkelig når de er sammen, der går bare pigefnis i den. Veronika og Niklas har også mange af de samme interesser så de kommer også rigtig godt ud af det med hinanden og de er heldigvis blevet meget bedre til at tage Christian med når de enten spiller fodbold, leger Lego eller ser film.

Da vi kom tilbage igen, havde Uffe og Claus´s mødre lavet kaffe og ryddet op, så det var ikke værst. Kl 18 kørte det ene par hjem,Uffe mente at det var alt for tidligt, så whiskeyen blev sat på bordet, og vi blev hængende i et par timer til. Nu var det jo skoledag dagen efter, så vi kunne ikke blive hængende hele natten selvom det var rigtig hyggeligt.

Lige et billed af Uffe og Alisons hus udefra (det er til salg hvis der er nogle der skulle være intresseret...)



Ingen kommentarer:

Send en kommentar