lørdag den 3. december 2011

Lørdag d. 3. december

Der blev sovet længe og hygget over morgenmaden.

Jakob havde for et stykke tid siden sagt ja til at være den germanske afdelings representant til "the Graduation", så kl. 17 satte vi han af inde ved UT, vi havde fået lov til at komme med ind for at se det, men Jakob skulle være der tidligere for at få klædt om og for at få afvide hvor han skulle stå og sidde under hele cermonien. Vi andre fik parkeret bilen og gik tilbage til bygningen hvor det skulle løbe af stablen. Og var så heldige at få en rigtig god plads, godt nok et stykke fra scenen, men vi havde et ganske godt udsyn over det hele. Og salen blev hurtigt fyldt op med forældre, søskende og venner til dem der skulle på scenen og havde deres bevis.


Så begyndte de studerende at komme ind, vi stod således at vi kunne se når de kom ind i salen, men vi så dem alle oppe fra, men det var også ret festligt, for der var en del der virkelig havde gjort noget ud af deres graduation hat.


Da alle de studerende var kommet ind i salen kom Dean for UT ind efterfulgt af diverse lektorer, og deriblandt Jakob, det var tydeligt at Jakob ikke lige havde prøvet det før, der var et hatteproblem, den ville ikke rigtig sidde. Men der var virkelig stil over ham.


Da alle var kommet på plads, var der et par taler og derefter blev de studerende kaldt op en efter en for at få udleveret deres diplom, et håndtryk og et billed. Og der var en råben, hjuen og klappen fra de respektive bekendte. Bag ved os var der en familie der havde formået at smugle tudehorn ind, så deres deres "graduate" kom på scenen blev der ellers truttet igennem. Der gik dog ikke mange sekunder før der stod en vagt og forlangte at få dem udleveret ellers måtte de forlade salen.

Familien foran os var fra Indien og de havde banner med og ville gerne have at Karolina lige skulle hjælpe med at holde et af skiltene for de var ikke nok familiemedlemmer til at holde alle skiltene som de havde medbragt. Det ville Karolina altså ikke, men pigerne ville meget gerne kramme den Longhorn bamse som de havde medbragt, og det fik de lov til.


Da alle var kommet igennem og havde fået deres diplom var der fællessang "the Texas eye are upon you" mens alle stod op og lavede longhorntegnet.


Efter sangen var cermonien slut og heldigvis var der denne gang mulighed for at få et billed af Jakob iført det fine tøj og nu havde han fået styr på hatten. Og godt så han ud.
  


Da Jakob var færdig og vi havde fundet hinanden igen tog vi hjem.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar