mandag den 5. december 2011

Mandag d. 5. december

Efter afleveringen kørte jeg ud og fik handlet ind og da jeg kom hjem gik kogekonen igang, hønsekødssuppe fra bunden af, godt nok kogt på kyllinger for høns kunne jeg ikke opdrive. Jeg fik lavet kød- og melboller (naturligvis også fra bunden). Et projekt der alt i alt tog lige ved 7 timer, men det var arbejdstiden værd, det smagte, hvis jeg selv skal sige det himmelsk.

Amalie kom med en fantastisk kommentar, da Jakob bad hende om at spise det hele og ikke kun søbe suppe op med brødet. Hun mente bestemt ikke at "frugten der var nede i saucen sammen med kyllingestykkerne, løgringene og pastaen" smagte godt. Frugten er gulerødderne og sellerien (som i mangel af bedre var udskiftet med majroe). Kyllingestykkerne er kødbollerne, pastaen ville vi andre nok nærmere kalde melboller og løgringene er selvfølgelig porrer. Der var virkelig noget hun havde fået blandet helt sammen.

Jakob havde sidste undervisningsdag i fredags, hvor der havde været skriftlig eksamen, så han havde siddet hele dagen og rettet både danskopgaver og opgaver fra HC Andersens holdet, så han var godt træt, men ganske tilfreds med langt de fleste af de opgaver som han havde rettet i løbet af dagen, der lå dog stadig mange timere foran ham med opgaver der skulle rettes. Derudover var der en enkelt eller to der havde fået lov til at aflevere lidt senere / eller tage eksamen lidt senere af personelige årsager. Så selvom han ikke længre har undervisning, kan man bestemt ikke sige at han var på juleferie. Det ville ellers lyde meget godt at sige at man havde juleferie fra den 3 december og frem til den 17 januar. Men fordelen er at han nu er mere fleksibel og kan tage på UT når det passer ind i vores program.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar