tirsdag den 27. december 2011

Tirsdag d. 27. december

Det meste af dagen var en rigtig nattøjsdag. Det var virkelig begrænset hvad der blev lavet. Dog gik jeg i lag med endnu et forsøg på at lave en surdej til rugbrød. Mormor havde haft rigtig groft rugmel med over til os og nu forsøgte vi os så med den.

Da det var blevet mørkt udenfor tog vi ind til byen, vi havde hørt at der på en del af 37th street skulle være det vildest julelys, så det kørte vi efter, men det lykkedes os ikke at finde det, vi spurgte nogle forskellig og de havde hørt om det, men kunne ikke lige huske hvor det var henne, så vi kørte hjem igen.

Da vi kom hjem besluttede Karolina, Amalie og jeg os for at julelys det ville vi se, så vi tog en køretur rundt i vores eget nabolag, og så mange sjove belysninger. Deres udendørs julelys herover er så overdrevet at det halve kunne være nok, man vil nok kalde det kitch men jeg syntes nu at det er meget juleagtigt og rigtig flot og hyggeligt. Nu skal det også siges at deres elektrisitet er MEGET billigere end i Danmar.

Nogle af de huse vi så...


Efter vores tur rundt i området kom vi hjem til aftensmaden der allerede stod på bordet. Og der blev selvfølgelig også lige tid til en enkelt Olsen Banden film.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar