søndag den 25. december 2011

1. Juledag

Alle sprang morgenmaden over for der skulle være plads til den helt store julefrokost - altså bare til os 5. Inden vi gik igang med frokosten fik vi skypet med Næstved, hvor der var julefrokost, det var hyggeligt at tale med allesammen.

Så gik vi igang med at trylle en god julefrokost frem, vi tog hul på mormors sidste pakke medbragt rugbrød, der var sild, sardiner, tun, æg, forskellige slags pølser...


Og naturligvis familiens ynglingsmad - Gorgonzola med løgringe og æggeblomme (ok - Veronika rynker godt nok meget på næsen, hvis hun bliver tilbudt det, men de to små guffer det i sig som var det slik)

Det ser på billedet måske ud til at Amalie ikke er helt stolt af situationen, men hun kan godt blive lidt sur når vi andre sidder og spiser den mad og hun ikke må få en selv...

Efter maden blev der lige ryddet op og derefter var der "fri leg" i en times tid, inden derblev leget diverse pakkelege og spillet spil.


Aftenen foregik i sofaen med en Olsen Banden film. Pigerne havde fået hele boksen af mormor, så der er til mange timers god underholdning.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar