mandag den 12. december 2011

Mandag d. 12. december

Det var en stille og rolig morgenstund, pigerne skulle ud og have endnu en vaccine og vi kunne først møde ude på Burnet Middel School kl 9, så vi kunne sove længe og spise en stille og rolig morgenmad. Karolina havde også tid til at lave fjollehår


Da vi kom derud var der en del foran os, så det tog lidt længre tid end planlagt, men igen pigerne klarede det fantastisk inden opkast i hysteri og ingen skrigeri i angst for at det skulle gøre ondt. Nu ved de jo også hvor hurtigt og forholdsvis smertefrit det går hvis man bare sidder stille.

Burnet Middel School, en skole hvor man går i en form for skoleuniform, ihvertfald havde hver årgang en bestemt farve bluse på (hvid, grøn eller sort)


Efter at de var blevet stukket, sidste gang for Veronikas vedkomne, Karolina og Amalie har lige en gang til til Marts, kørte jeg dem i skole.


Da pigerne kom hjem fra skole blev der lavet lidt lektier og Veronika øvede en sidste gang inden vi kl 18 skulle op på Anderson High School, hvor Veronika skulle være med til at afholde en koncert.



Her er en optagelse fra koncerten


 
Efter koncerten var det en træt men tilfreds Veronika vi tog med hjem, dog var hun lidt sur på hendes familie for vi havde mens de skulle øve lavet lidt fis med hende ved at "lade som om det var en fodboldkamp vi var til" og det var bare såååå pinligt. Men hun kom sig hurtigt over det og vi lovede at vi nok skulle opføre os ordentligt næste gang hus skulle spille.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar