fredag den 30. december 2011

Fredag d. 30. december

Det blev til en aktiv dag, juletræet blev sat udenfor, der blev støvsuget og gjort rent i hele huset. Og så var det tid til at forsøge om min hjemmelavede surdej var til noget eller om det endnu engang var mislykkedes...JU-HUUUU det lykkedes, der kom de lækreste rugbrød ud af det, så nu er vi selvforsynende med rugbrød. Ikke dårligt.

Om aften skulle jeg ud og spise med en mor til en pige i Karolinas klasse. Rachel kom kl 17.30 med Leah og mens at vi to mødre var ude og spise skulle Leah spise og lege her. Jakob biksede noget mad sammen til alle pigerne, og de fik virkelig hygget sig.

Vi to kvinder kørte over til et bryggeri der hedder North by Northwest hvor vi startede med at få nogle små smagsprøver på lidt forskelligt øl, så vi kunne vælge hvilken vi helst ville have, vi fik også bestilt lidt mad og så gik snakken ellers.

Det var Rachel der kørte og da vi havde fået et par pints hver besluttede vi at det nok var bedre at køre hjem inden der gik alt for meget fest i den. Men hun sagde bestemt ikke nej til at komme ind til en enkelt øl inden hun skulle hjem med Leah. De skulle begge tideligt op dagen efter, hun skulle et par timer på arbejde og Leah skulle i Camp mens hun var på arbejde.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar