mandag den 19. december 2011

Mandag d. 19. december

Efter at pigerne var blevet afleveret kørte Jakob og jeg ud for at købe julegave til dem. Det var forholdsvis smertefrit, da vi for en gang skyld vidste hvad de skulle have.

På vej hjem var vi inde på "A mighty fine burger" hvor Jakob gav frokost, det er et rigtig burgersted og de laver virkelig nogle rigtig gode burger.

Jakob og gaverne blev sat af derhjemme og så fik jeg hentet pigerne og vores "logerende". Vi havde sagt ja til at passe Amalie klasses kæledyr i juleferien, så den skulle vi også have med hjem, og jeg fik lige de sidse instrukser i hvordan den skulle passes.

Så "Sweety pea pumpkin pie" som hun hedder holdt flyttedag, hun var både nysgerrig men det var tydeligt at hun brød sig ikke om bilturen. Og hvem er hun så....Hun er en gerbil som på dansk er en ørkenrotte, men det lyder nu lidt sødere med gerbil.


Da Veronika også var kommet hjem skulle Gerbil (som den blev døbt i denne familie, da hendes rigtig navn bare er for langt at sige) selvfølgelig ud, i Amalies klasse sætter alle sig med føddeerne mod hinanden så der dannes en mur hele vejen rundt og så render Gerbil rundt derinde og alle kan se den, så det skulle v også prøve...Det gik ikke så godt for at sige det mildt, der var huller i muren og det tog ikke lang tid for Gerbil at finde dem og så var hun ellers den der var smuttet, og så skal jeg lige love for at den vilde jagt gik, det lykkedes tilsidst Karolina at få fat i den efter en del forsøg. Den kom ind i buret og så blev vi enige om at det nok var bedst hvis den bare blev inde i buret mens den var hos os.

Om aften blev der lavet småkager til den helt store guldmedalje, det er normalt at man giver klasselæreren en julegave for at vise hvor meget man sætter pris på deres arbejde. Vi havde valgt at give pigernes lærere hver et gavekort til starbucks og et glas med danske julesmåkager (brunkager og pebernødder) og så havde pigerne selv skrevet et kort til deres lærer, så der var gang i julegavegaverne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar