fredag den 11. november 2011

Fredag d. 11. november

Pigerne havde fri, men ikke Jakob. Vi havde aftalt at vi skulle have en stille og hyggelig morgenmad, for Jakob skulle først være på UT kl 10 til undervisning, men lige da vi vågner kommer han i tanke om at han forresten har office hour, så han skal faktisk være der kl 9. Så vi fik lidt travlt, for han skulle med ud og købe vin til aftensmaden. Vi havde inviteret Uffe, Alison og børn til Mortens aften, så den stod på andesteg, sauce og kartofler, dog havde vi også købt nogle kyllinger til børnene da det ikke lige var så let at få fat i ænder.

Vi kørte allesammen i HEB hvor Jakob fandt det vin vi skulle bruge og så tog han afsted til UT, vi andre fik handlet det sidste ind og kørte hjem og fik pakket ud, derefter kørte vi til IKEA hvor vi fik købt nogle ting ind som vi kunne bruge til at indrette garagen til kontor, det var blandt andet nogle tæpper, kontorstol og andre småting.

Da vi kom hjem fik vi anden i ovnen og så blev der ryddet lidt op. Kl 15 kørte jeg Karolina og Amalie op til Carmen, en pige fra Amalies klasse, de havde lavet en legeaftale.

Kl 17.30 kom Jakob hjem, og jeg kørte op for at hente pigerne igen hos Carmen, hvor de bare havde haft en rigtig hyggelig eftermiddag, der havde også været en anden fra  klassen og der var en dreng fra Karolinas klasse som boede på samme vej, så ham havde de også snakket med. Da vi kom hjem var Uffe og Alison allerede kommet.

Anden blev sat på bordet og der blev virkelig spist. Deres den yngste Christina skulle ihvertfald ikke hav noget brun sauce, men Jakob fik alligevel givet ham noget og skal jeg da lige love for at der blev spist brun sauce, det var lige ved at han gerne ville låne en ske og spise det direkte fra saucekanden.

Han havde også luret hvad der var til dessert, og kunne næsten ikke vente på at vi blev færdige. Jeg tror jeg bliver rigtig god til at lave gammeldags æblekage inden jeg kommer hjem igen... De tre piger (Mia, Karolina og Amalie legede på værelset og så en dvd, Niklas og Veronika lå i vores soveværelse og så en dvd og Christian sad enten hos os eller lå sammen med de to store og så film. Han syntes vist ikke at det er så sjovt, for de andre leger bare så godt sammen og han er jo den lille der ikke kan tale dansk.

Vi voksne sad og snakkede og nød et par flasker vin.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar