mandag den 21. november 2011

Mandag d. 21. november

Efter at vi havde afleveret pigerne satte vi os over på Starbuck med en kop kaffe og ventede på at vi skulle til skuespil i Veronikas klasse. De skulle have startet kl 9 men det blev godt nok lidt senere, imens stod vi udenfor klasseværelset og ventede, selvom det var lunt i vejret så blæste det og var faktisk lidt koldt.


Mens det andet hold øvede på deres stykke, stod Veronikas gruppe udenfor og øvede, så vi nåede at høre meget af stykket inden vi overhovedet kom ind i klassen. Det var dejligt at se hvor sjovt Veronika havde det og hvor integreret hun er i hendes ESL klasse.


 Endelig var det tid til at vi kunne gå ind og se stykket, vi var de eneste tilskuer de havde så vi fik lov til at sidde på de bedste pladser helt oppe foran. Jeg havde været så klog at lade mit kamera op om natten så jeg kunne filme hendes stykke, men været smart at lade batteriet sidde i opladeren derhjemme, men jeg havde kameraet med...Hvor smart er man så. Mormor har filmet det, men jeg har endnu ikke fået en kopi, så lige nu er der kun nogle billeder fra stykket. Pigerne havde selv skrevet stykket.




Efter stykket fik vi sagt farvel til Veronika og klassen og så kørte vi ind til Down Town, hvor vi startede på Bob Bullock museet. Denne gang var der bedre tid til at gå rundt og læse og lære mere om Texas historie, som virkelig er meget spændende.



Efter at have tilbragt nogle timer på museet kørte vi til Wholefood, hvor vi tog en meget hurtig runde, man kan bruge rigtig lang tid hvis man skal se alle de forskellige madvarer de har.



Vi gik forholdsvis målrettet mod den afdeling de har med buffere med forskellige slags færdiglavet koldt og varmt mad for det var blevet et godt stykke over frokosttid. Vi fik udvalgt noget mad og fandt os et bord. Mormor fik sig en gingerbeer, det havde intet med beer at gøre det var virkelig hvinende sødt.




 
Efter maden kørte vi retur til Far West for at hente pigerne. Fik handlet ind til lidt aftensmad, hjem og fik lavet lektier, aftensmad mm.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar