onsdag den 30. november 2011

Onsdag d. 30. november

Starter lige med en rettelse eller nærmere en beskrivelse til de hjemmelavede marcipanbrød som mormor og Veronika lavede søndag. Der er jo tale om at de lavede marcipanen fra bunden af, dvs mandler blev smuttet, hakket og blandet med flormelis, det var et kunstværk og det endte med at der skulle flere mandler til en der var smuttet. Vi kan ikke få fat i rigtig marcipan herover, så det var fantastisk at Veronika nu har opskriften og ved præcis hvordan man laver en god marcipan fra bunden af.

Vi kom op og der var en del tårer under afleveringen af Karolina og Amalie, det var dagen hvor mormor skulle hjem igen, så det var det store farvel oppe på skolen. Da Veronika skulle afleveres tog vi endnu en tudetur, det var hårdt for Veronika at skulle sige farvel til hendes sovekammerat. Efter afleveringen gik vi på Starbucks for at få en kop kaffe, men denne gang valgte vi at tage den med hjem.

Og så var det blevet tid til at tage ud til lufthavnen, vi vidste jo at mormor havde en del overvægt, så blot for at være på den sikre side havde vi taget en ekstra kuffert med, for vi havde læst at det sikkert ville være billigere at betale for en ekstra kuffert end for overvægt. Og ganske rigtigt, der var en del at sparer ved at pakke om, så vi sad midt i afgangshallen og pakkede om. Derefter var det ind for at tjekke mormor ind, det hele er jo så elektronisk at hun blot skulle skanne hendes pas og så skulle det være iorden, men nej...Der kom en lille fin besked op på skærmen om at hun skulle tage kontakt med flypersonalet. Personalet kiggede på hendes billet og pas og måtte konstatere at mormor jo havde lavet en ændring i hendes billet...øhhh hvilken ændring kunne de ikke lige sige, men heldigvis var det en enormt sød steward vi havde fået fat i, så hun ringede til deres helpdisk for at finde ud af hvad det var der var galt, hun kunne nemlig kun se at mormor havde en billet fra Austin til Washington og så en billet fra Frankfurt og til København, men der var ingen billet mellem USA og Frankfurt og desuden skulle mormor flyve direkte fra Washington til København, så vi var lidt overrasket. Men det er utroligt hvad der kan gå igennem ens hoved mens man står og venter på hvad der er sket. Jeg var overbevist om at der var nogle der havde hacket sig ind og misbrugt mormors kreditkort på en eller anden måde. Heldigvis fik vi hurtigt et svar på hvad der var sket, det var flyselskabet der havde aflyst det direkte fly til København og derfor havde booket et fly over Frankfurt, det betød lige en forlængelse af rejsen med ca 4 timer. Mormor fik tjekket hendes bagage ind og i forviringen eller med vilje ved vi ikke, men ihvertfald så slap hun for at skulle betale for den ekstra kuffert, så det var ikke dårligt, der blev lige sparet $70. Efter at hun var tjekket ind satte vi os og fik en kop kaffe og græd lidt mere og så var det tid til at hun skulle afsted.

Da jeg kom hjem kørte jeg lige ud og handlede ind og derefter op på skolen hvor jeg skulle hjælpe til i Amalies klasse med at samle nogle mapper der skulle sendes hjem til forældrene med diverse informationer.

Resten af dagen forløb som normalt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar