mandag den 28. november 2011

Mandag d. 28. november

Så var det blevet hverdag igen og pigerne skulleop og i skole og Jakob skulle på Uni, hvor han skulle afholde sin første eksamen. Efter at vi havde været på den normale afleveringsrunde, tog vi ind til byen hvor vi først ville drikke en kop kaffe i Book People, den største og flotteste boghandler i Austin, men de åbnede ikke før kl 10.00, så vi kørte videre til Central marked, hvilket er et fantastisk sted at købe fødevarer, de har simpelthen så mange forskellige ting. Bl.a. er deres udvalg af chilier stort


Mormor gik rundt og filmede og pludselig kom der en dame hen til hende og spurgte om hunn havde tilladelse til at filme, nej det havde hun jo ikke, så kom der en mand hen og sagde at hun altså ikke måtte filme, men hun kunne gå ud i receptionen og spørge om hun kunne for en tilladelse til at filme. Damen der havde spottet mormor bad så om at få mormors video...Der gik lige lidt tid inden vi fangede at hun bare jokede... Mormor fik ikke tilladelse til at filme. Så nu ved vi at i central marked må man ikke filmen.

Efter at vi havde været rundt og set det og mormor havde fundet nogle småting til at tage med hjem, tog vi tilbage til Book People der nu havde åbnet og fik vores kop kaffe og derefter gik vi lidt rundt og fandt en bog eller to.

Da der ikke var længe til at vi havde lovet Veronika at vi ville komme og spise frokost med hende kørte vi over i Wholefood, som ikke ligger langt fra Book People og der fik vi købte frokost til os alle og så gik turen ellers til MMS hvor vi skulle mødes med Veronika kl. 13.08 til frokost.


Efter frokosten var det stort set tid til at hente Karolina og Amalie fra skolen og derefter et besøg på Star Bucks mens vi ventede på at Veronika også skulle få fri.

Derefter var vi et smut i Yougurtland, hvor vi alle fik en frozen yougurt. Og det er utroligt hvad pigerne kan putte på af tilbehør til deres yougurt. Og så skal det også lige nævnes at der er jo ikke den smag du ikke kan få det med.


Hjem til lektier og mens pigerne sad og lavede lektier fik mormor forpakket hendes kuffert, der var plads til det hele men den vejer nok lige lidt mere end tilladt. Så var det tid til lidt aftensmad.

Jakobs første eksamensdag var forløbet rigtig fint, det var mundtligt dansk og den halvdel af eleverne der havde været oppe havde klaret sig fint, ingen store overraskelser blandt eleverne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar