torsdag den 24. november 2011

Thanksgiving d. 24. november

Efter morgenmaden kørte jeg ned til Sprouts, hvor vi om mandagen havde bestilt en familie kalkun middag, vi var godt nok lidt spændte på hvad vi fik, for hvor meget kan man få for $ 50 ?

Man kan få følgende:

Et stk marineret forstegt kalkun, to bakker med sød kartoffelmos, to bakker med tilberedte græntsager, to bakker med kalkunstuffing, en dåse med tranebær/appelsin kompot, en dåse sauce, en pose med forbagte boller og sidst men ikke mindst en pumpkin pie. Alt blev leveret i to køletasker, som var med i prisen.


Mens mormor og pigerne pyntede vores "juletræ" fik jeg kalkunen i ovnen. Pigerne gik på værelset og hyggede mens vi satte os ud i haven med et glas vin og chips. Kalkunen skulle have væde over sig hver 15 min, vi havde nok troet at temperaturen ville stige lidt hurtigere end den gjorde, så det endte med at vi måtte åbne endnu en flaske vin. Vi havde en forventning om at vi skulle spise omkring kl 14, men jeg tror kl blev 17.30 inden maden var færdig. Men det var bestemt værd at vente på, hold da op hvor smagte det godt.


Og som i filmene fik manden i huset lov til at skære for...

Efter at vi havde holdt thanksgiving på amerikansk maner, gik vi direkte over i en dansk for-jul. Mormor ville gerne give pigerne deres julegave imens hun var herover. Vores meget fine juletræ var en tør gren fra haven med en lyskæde med røde blikende lamper.



Der blev synget julesange i den helt stor stil, mens vi gik rundt om vores meget fine juletræ. Og så blev det tid til gaverne. Karolina og Amalie fik hver et par cowboystøvler,og de ser bare dejlige ud i dem. Veronika fik et legohus, som hun hurtigt fik bygget dagen efter. Vi fik en kitchenaid, en som jeg længe har gået og gerne ville have.



Vi havde en virkelig hyggelig for-jul sammen med mormor.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar