søndag den 27. november 2011

Søndag d. 27. november

Efter morgenmaden kørte vi i kirke og så ellers hjem og fik smurt nogle sandwich og pakket taskerne til en tur ud i det blå.

Vi kørte ned til Barton Greek Belt, hvor vi tidligere havde været på tur med Sandy og hendes mand. Vi forsøgte at se om vi kunne finde samme rute, det lykkedes ikke helt, men det var en rigtig god tur. Vejret var virkelig med os, høj sol og blå himmel, det blæste lidt, men det var helt ok, da vi gik nede i dalen det meste af tiden. Der var endnu ikke kommet meget vand i creeken, selvom der har været nogle dage med ret meget regn.


Efter en rigtig god gåtur hvor pigerne virkelig fik brændt noget krudt af, kørte vi hjemad men havde lige et lille stop hvor vi var inde og få handlet ind til lidt aftensmad.

Da vi kom hjem gik mormor og Veronika igang i køkkenet med at lave hjemmelavede marcipanbrød og hjemmelavet nutella.

Der var ikke nok smeltechokolade, så jeg måtte lige starte bilen igen og køre ud for at købe noget mere, hvad gør man ikke for at få hjemmelavet marcipanbrød...

Efter et vellykket projekt, var det blevet tid til lidt aftensmad, da der var blevet smagt for og grundigt på marcipanbrødene under produktionen, var der ikke palds til meget andet end lidt ost og et glas vin.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar