lørdag den 19. november 2011

Lørdag d. 19. november

Jakob stod op og lavede morgenmad til os alle.

Efter morgenmaden kørte vi piger til Sheplers - Texas største cowboyforretning. Vi brugte rigtig lang tid på at gå rundt og se på alle de sjove cowboystøvler og andre cowboy ting man kan få. Mormor endte også med at prøve en del af støvlerne, vi fandt de mest farvrige, som vi gerne ville se hende i og det var til alles morskab (altså vores) for da hun først havde fået dem på kunne hun ikke få dem af igen, det resulterede i at hun havde de to mindste til at hive i støvlen, Veronika til at holde fast i hende og jeg måtte simpelthen bare tage billeder og filme det, for det var for sjovt.


Men af kom den og så kunne hun konstatere at det nok ikke lige skulle være den model. Men et par støvler fik hun da købt sig og de var virkelig flotte. Der røg vist også nogle andre ting ned i kurven, men det er også en forretning som er virkelig fantastisk og et besøg værd.

Vi kørte hjem og hentede Jakob, han havde noget arbejde han skulle være færdig med og så var det nok bedst at vi snakkende piger ikke var i huset. Han var heldigvis nået at blive færdig, så vi kunne allesammen kørte vi ind til Longhorns sidste hjemmekamp for at være med til tailgating. Det er virkelig noget der skal opleves.

Mormor syntes også at det var noget af en oplevelse, der er en fantastisk stemning og virkelig gang i gaderne. Her er et par billeder af hvad vi oplevede denne gang. Som de sidste par gange fik vi både mad og drikke af diverse sponsorer.


Pludselig som vi går rundt om stadion kommer først mascotten på en golfvogn efterfulgt af to busser og der kommer i løbet af ingen tid en kørand af Longhorn fans, det var nemlig spillerne der ankom til stadion. Det var meget sjovt at se, ikke at man kendte nogle af dem, men det var der virkelig andre der gjorde, der blev klappet, råbt og et par pigehvin kom der også i takt med at spillerne kom ud af busserne.



Modstanderholdet havde også nogle rigtig sjove fans - meget kreative hatte...


Så blev det sen eftermiddag og vi forlod downtown - men flot var det



Vi nåede lige hjem og vende for en meget kort bemærkning inden vi tog ned på Anderson High School, hvor vi havde aftalt med Remi og hendes forældre at vi skulle ind og se Musicalen Annie. Taget i betragtning at det var high school elever klarede de det ganske godt, dog havde nogle af skuespillerne lidt svært ved at komme ud over orkesteret. Men alt i alt en rigtig sjov oplevelse og pigerne nød det virkeligt.

Da vi kom hjem fik vi pigerne puttet og så satte vi os med en flaske vin og lidt ost. Det skal lige siges at vi jo var blevet bedt om at tage ost med til Veronicas fest om fredagen, men da der ikke var ret mange der havde spist af det og de fleste var gået over til desserten, blev Jakob og mormor enige om at de ligeså godt kunne tage osten med hjem. Så Jakob gik midt under festen hjem med osten for at sætte den i køleskabet - Pinligt siger jeg, men det syntes de ikke...

Det var da også ganske rart at slutte dagen af med lidt vinog ost.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar