søndag den 20. november 2011

Søndag d. 20. november

Vi kom op og blev klar til et kirkebesøg i vores lokale kirke. Det var faktisk meget rart at komme der igen for mange kom over og hilste på os og bød mormor velkommen. Sangene var igen igen gode, og der blev virkelig sunget igennem.

Efter vores kirkebesøg tog vi hjem og pigerne fik lavet lidt lektier, efter frokosten gik mormor sammen med alle tre piger op på Karolina og Amalies skole for at lege lidt på legepladsen.

 

Vi kørte op og hentede dem efter at vi havde pakket tasken med badetøj og håndklæder, vi skulle nemlig en tur til Barton Spring Pool. Vejret var dejligt, omkring de 25 grader og vandet i poolen er konstant 21 grader. Vi må dog indrømme at det var lidt koldt lige til man kom i vandet og blev rørt lidt. Da vi først var kommet i, var det svært at komme op igen, for det var simpelthen så dejligt.


Efter en god svømmetur, kom vi op og fik tøj på igen. Vi kørte hjem og blev enige om at vi ikke gad lave aftensmad, så vi gik istedet ned på den lokale nyåbnede Vietnamesiske restaurant. Og det var ganske god mad vi fik, vi endte med forskellige retter allesammen.


 
Da Veronika væltede hendes glas med vand ud over bordet og gulvet, blev vi enige om at gå hjem og få pigerne puttet. De var godt trætte efter en lang og aktiv dag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar