tirsdag den 8. november 2011

Tirsdag d. 8. november

Pigerne blev afleveret, Jakob holdt en halv hjemmedag, da Veronika og hendes violin klasse skulle holde en koncert sammen med andre skoler i Austin i Zilkerpark. Efter hun var afleveret kørte vi på Dan´s hvor vi fik en rigtig stor lækker morgenmad, der er ikke noget som at starte morgen med spejlæg, kartofler, salsa, bønnemos og bacon. Så er bunden lagt. Mens vi sad og spiste var der pludselig en der på dansk spurgte hvor vi var fra. Han havde nogle skandiaviske møbleforretninger i Texas og havde boet herover det meste af hans liv. Men havde holdt det danske ved lige, så der var ikke den der amerikaner accent, som bl.a. Bente fra Nyborg havde, hun var til tider svær at forstå pga hendes accent. Efter at have talt lidt med ham og han var gået kiggede vi på hinanden og i kor sagde at han var sgu da mærkelig...Vi har senere talt med Uffe og Alison og de kender ham også og Uffes kommentar uden at vi havde sagt noget, var at han er meget underlig.

Efter morgenmaden kørte vi ind til downtown, hvor Jakob ville vise mig UT boghandel, eller boghandel er vel for meget sagt. Man kommer ind i en ret stor forretning, det ser nærmest ud til at det er en tøjforretning istedet for en boghandel, over i det ene hjørne er trappen ned til kælderen hvor der faktisk er bøger... Man kan simpelthen købe alt muligt med UT logoet og i UTs farver. Og jeg mener virkelig alt, der var selvfølgelig alt indenfor tøj, t-shirts, bluser, træningstøj, nattøj og badetøj (alt i brændt orange), derudover var der alt til dit kæledyr (i brændt orange), og hvad man ikke kunne få af juleting (i brændt orange), flag, tilbehør til computeren, kopper, glas, ja alt.... Meget fascinerende at se og jeg fik da også en rigtig flot hættetrøje af Jakob. Efter at have brugt lang tid med at gå rundt og se alle de underlige ting man kunne få, kørte vi afsted mod Zilker Park, hvor vi skulle mødes med Veronika til frokost.

Det var begyndt at regne, så da vi kom ud og fandt hende, var hun rigtig ked af det, for koncerten var blevet aflyst pga regnen og der var ikke tid til at vi kunne spise frokost sammen, da hun skulle til og med bussen tilbage til skolen.

Jeg kørte Jakob tilbage til UT og så fik jeg handlet ind inden jeg skulle hente alle pigerne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar