tirsdag den 29. november 2011

Tirsdag d. 29. november

Aflevering og derefter var der lige et par småting som mormor skulle have købt. Vi havde lovet Karolina og Amalie at vi ville komme og spise frokost på deres skole, og denne gang ville vi købe i boden.



Menuen stod på en temmelig spicy suppe, nogle kyllinge nuggets og brøs. Pigerne sprang suppen over og istedet for kylling gik de efter beef nuggets. Jeg må sige at i forhold til den anden gang hvor jeg spiste på skolen, så var dette faktisk ganske udemærket, især suppen som gav varmen helt ned i tæerne.

Da pigerne var blevet hentet, tog vi hjem hvor mormor fik pakket de sidste indkøb ned.


Veronika og jeg kørte op til kirken hvor det var sidste dag hvor der var mulighed for at kunne tilmelde sig basket ball, man kan ikke bare tilmelde sig online, barnet skal simpelthen op og vise hvordan de spiller, så veronika fik nogle forskellige øvelser hun skulle lave, så de kunne se hvilket hold hun skulle sættes på. Og der er ikke noget med at der er en eller to gange hvor man kan prøve det, næ nej, man betaler ved kasse et og så er det bare rigtig ærgelig hvis dit barn ikke bryder sig om at spille, bordet fanger.

Veronika så et par piger fra hendes skole og en enkelt dreng fra en af hendes klasser, så vi håber på at hun kommer til at spille på hold med nogle hun kender. Hun syntes simpelthen at det var så sjovt, så det var rigtig godt.

Da vi kom hjem kørte mormor, Amalie og jeg ned til den kinesiske restaurant for at købe noget mad, mens Jakob blev hjemme og hjalp Veronika med de sidste lektier.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar