fredag den 18. november 2011

Fredag d. 18. november

Mormor var nu med til at aflevere pigerne og opleve morgensamling med the pledge og en 1. klasse der var på scenen for at synge. Derefter var det aflevering af de andre og en tur på Starbuck.

Derefter kørte vi til the Domain mall, det er et nyt område med mange lækre forretninger, det er ikke et mall som et storcenter, det er mere a la vores gågader.


Vi var inde i en del forretninger, Bl.a. var vi inde i World Interiors, som virkelig havde mange sjove møbler og små pyntegenstande. Jeg skulle finde en gave til Veronica, men der var ikke lige det helt rigtige.

Vi fik hentet Karolina og Amalie og så kørte vi igen på Starbucks hvor vi drak kaffe, denne gang deres holiday speciel, dvs jeg fik coffee creme brule, hvilket var virkelig god, men havde ikke meget med kaffe at gøre. Da Veronika kom over for at mødes med os, kørte vi i ud for at handle ind, vi skulle have en lille "fingerret" med over til Veronica hvor vi skulle over til fest om aften. Jeg havde aftalt med Veronica at vi skulle tage lidt ost og nogle kiks med, for det vidste hun at der ikke var noget af.

776870pEfter at have købt det ind, kørte vi ud for at købe en gave til Veronica. Vi fandt en rigtig fin nøddeknækker Lidt a la denne, blot med rød ternet forklæde. Sød ikk ??

Da vi kom hjem fik vi pakket den ind og arrangeret osten. Jeg fik hentet Jakob og så nåede vi lige at sidde og slappe af med et enkelt glad inden vi gik ind til festen hos Veronica. Vi skulle fejre at hun nu var Doctor Veronica. Hun var efter mange mange år blevet færdig med hendes PhD og var bestået.

Der var ikke meget gang i festen til at starte med, men det var ganske hyggeligt, vi fik talt med nogle forældre med børn på Hill og så var der naturligvis en del Argentinske par. Pigerne hyggede sig gevaldigt, der var jo mange børn og det bedste var at der var en far som under hele festen var udenfor for at lege med børnene, så der var virkelig gang i den. Mormor og Amalie gik lidt tidligere hjem end os, men ikke meget mere end 20 min. Men det var nok til at Amalie var faldet rigtig godt i søvn inde hos mormor, så hende skulle vi lige have flyttet, for Veronika var ikke villig til at opgive hendes seng til Amalie.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar