onsdag den 23. november 2011

Onsdag d. 23. november

Pigernes Thanskgiving ferie var startet, så jeg fik kørt Jakob til bussen og da jeg kom tilbage var mormor og pigerne klar til den helt stor shoppingtur. Vi startede med at køre ud til Lakeline Mall som ligger et stykke herfra, men det er et rigtigt mall, 2 etager med mange forskellig butikker. Vi startede med at mormor fandt et par sko, dem der ser ud som om man render rundt i bare tæer. De var mere end halvpris af hvad vi havde set dem til i Danmark, så dem måtte hun bare have.

Vi gik videre og fandt en lille bod hvor de solgte de sødeste små figurer (små kagemænd eller nisser der stod sammen) som en familie)) hvor man kunne få skrevet navne på, så vi købte et par stykker og satte den unge dame som stod i boden på noget af en opgave for det var just ikke navne hun var vant til at skrive, så hun skulle lige havde det bekræftet et par gange inden hun begyndte at skrive. Da hun først var sikker på at det var de rigtige navne bad hun os om at komme retur efter 30 min. for at hente dem.

Vi gik over og drak os en kop kaffe inden vi gik videre, vi nåede op til flere forretninger, bl.a. Texas store, hvor man virkelig kan få nogle sjove ting. Jeg købte bl.a. en dåse Armadillo kød til min onkel - lækkert ikk ??

Vi fik hentet vores små figurer og derefter var vi egentlig på vej tilbage til bilen, men mormor faldt lige over nogle rigtig flotte bluser, mens hun var inde og prøve dem, fandt vi også en kjole (rigtig festkjole med mange palietter - med andre ord - den var for meget) men mormor var frisk på at prøve den og så fik vi os godt nok et billigt grin.

Derefter kørte vi ind til down town og tog i UT Coop, hvor der lige blev købt nogle julegaver, inden vi gik over på UT hvor vi hentede Jakob oppe på hans kontor. Jakob gav en kort rundvisning på campus.


Efter at vi havde været rundt på campus, tog vi bilen ned til Capitol, hvor vi først var inde og se den, men desværre var vi lige 5 min for sent på den kl. 17 lukkede alle kamrene og vi var der 17.05 - rigtig ærgeligt, men vi var rundt og se så meget som vi kunne og derefter tog vi en rundtur rundt om capitol.


Da vi havde været rundt og set bygningen fra alle sider kørte vi ned på Iron Works, hvor den stod på en rigtig stor portion barbeque.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar