fredag den 24. februar 2012

Fredag d. 24. februar

Farfar var med oppe og aflevere pigerne. Da vi kom hjem havde Lone lavet morgenmad og derefter tog vi ind til byen hvor vi gik en lille tur langs floden.

 



Efter en lille rask travetur kørte vi over til Wholefood, hvor vi gik lidt rundt og kiggede og da det var ved at være tid til at vi skulle ud og spise frokost på Veronikas skole, fik vi købt lidt frokost ind der. Farfar og Lone skulle have en sandwich, men jeg havde fået en lille ordre med fra Veronika om at hvis hun skulle have frokost og det var fra Wholefood (hvilket hun håbede) så ville hun meget gerne have laks, pasta og noget andet spændende. Så det var naturligvis hvad den unge dame fik serveret til hendes frokost.

Da vi ankom til MMS var vi lidt for tidligt på den, så vi satte os og ventede i solen. Og der gik da heller ikke længe efter at klokken havde ringet inden Veronika sad bænket med hendes frokost - godt tilfreds med hvad jeg havde mixet til hende.


































Da vi havde spist fik farfar og Lone en hurtigt rundvisning på skolen. Vi stødte også ind i Van og Ann som er Veronikas bedste veninder.





Hjemme igen blev der slappet af på terassen inden alle 3 piger skulle hentes.

Og så var det jo fredag og det betød at Veronika skulle spille Basketball kamp, så hele familien blev pakket ind i bilen og så afsted til kamp.


I pausen var Karolina også på gulvet for at spille lidt bold.



De vandt desværre ikke, men de fik alligevel ros fra den ene træner. John (deres normale træner) og Pam var taget på en weekend tur...Måske det var grunden til det list størrer nederlag.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar