onsdag den 22. februar 2012

Onsdag d. 22. februar

Efter afleveringen og morgenmaden kørte farfar, Lone og jeg ind til byen, vi skulle på den store sightseeing tur. Vi startede med at se Bob Bullock museet.


Bob Bullock er stadig spændende selvom jeg efterhånden har været der en del gange, man får bare noget nyt med hjem hver gang. Texas historie er virkelig spændende og hold da op hvor har der været meget ballade frem og tilbage.

Museet ligger så tæt på Capitol, at det er i gåafstand, så vi begav os på vej derned. Vi gik lidt rundt om Capitol og inden vi gik derind var vi lige over og købe en kop kaffe/cola.






Inde i Capitol var vi rundt og se de forskellige sale og pludselig var farfar væk eller måske var det bare Lone og jeg der var gået på opdagelse. Lone skulle lige ud og se en gang og pludselig var hun blevet inviteret ind for at se der hvor senatoren og hans gæster skulle spise om aften, de var gået i gang med at dække bord. Vi fik den helt store forklaring på alt hvad der var i lokalet. Stolene var håndbroderet og der var ikke to der var ens, alle med vilde blomster fra Texas. Stellet i skabet var med Texas national bloms "the blue bonnet" og det var det eneste stel af den slags. Det var meget interessant at se og ham der viste os rundt var helt klart meget stolt over "hans" lokale og mente bestemt at det var det flotteste i hele Capitol.


Efter vores rundvisning fandt vi farfar igen og fandt bibliotektet vi fandt også ud af hvordan vi kom derned.


Efter at have brugt en rum tid i Capital var det ved at være tid til at overveje at vende hjemad, men inden da var der lige tid til en hurtig gåtur rundt om station. Vi spurgte om der var mulighed for at komme ind og se det, men fik afvide at det var der ikke, men at der var ved hovedindgangen mulighed for at kunne se ind på station. Vi gik en runde, men fandt ikke noget sted, dog fandt vi en låge der ikke var lukket, så der gik vi ind, skønt vi var klar over at det nok ikke var helt lovligt. Men det gav os faktisk mulighed for at komme temmelig tæt på banen.





Efter vores lille udflugt, kørte vi hjem og fik hentet Karolina og Amalie, mens jeg fik begyndt på aftensmaden blev der lavet lektier ude i haven.


Veronika og Jakob blev hentet og så blev der spist aftensmad og hygget.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar