torsdag den 23. februar 2012

Torsdag d. 23. februar

Efter aflevering og morgenmad var der lige tid til at få sat en vask over inden jeg skulle på "kontoret" på Hill. Jeg havde aftalt med Claybrook og Monreal at farfar og Lone skulle komme efter pigernes frikvarter og så skulle de med ind i deres klasser for at se hvordan en amerikansk 3. klasse foregår.

De startede inde hos Karolina.


Der efter gik de over i Amalies klasse. I Amalies klasse har de et system når eleverne skal på toilettet. I og med at de er placeret ude i nogle barakker er der toilet i klasseværelset, men det der med at låse døren er ikke tilladt, derfor har de udtænkt et rigtig godt system, når der er en elev der er gået derind har vedkommende skrevet sit navn på papiret og hvad tid vedkommende er gået derind, dermed ved de andre at toilettet er optaget, først når der står et "sluttidspunkt" på er der ledigt. Det tog godt nok Amalie ret lang tid at blive tryg nok til det system at hun faktisk ville bruge det.




Amalie tog farfar og Lone med over på kontoret for at hente mig, da det blev frokost tid. Og ganske kort tid efter kom Karolina for at spise sammen med os.



Hjemme igen blev der slappet lidt af på terassen og derefter kørte farfar og jeg ud og købte kaffe inden vi hentede Karolina og Amalie. Da vi kom hjem fik vi pakket badetøjet og derefter kørte vi ned og hentede Veronika. Hun havde fået lov til at slippe for tutorials denne ene gang, hvis vi skulle nå i Barton Spring Pool nyttede det ikke noget at det blev alt for sent.

Vi fik hentet Jakob og så kørte vi ellers afsted. Men hvilken skuffelse der ventede os. Barton Spring Pool var lukket pga rengøring. Og så lige netop den dag hvor det var allermest varmt. Efter at have siddet og set lidt ud over poolen gik vi op på legepladsen, hvor vi tilbragte lidt tid.


Det var bestemt ikke lige det pigerne havde sat næsen op efter, men det var der jo ikke noget at gøre ved. Vi besluttede os for istedet at køre ud og spise. Så vi kørte på Mighty Fine Burger som ligger ikke ret langt fra os. Det var så tilgengæld lige noget der passede de unge damer.



Da vi kom hjem var det simpelthen så dejligt lunt at vi på trods af at det var blevet mørkt satte os på teressen med en kold øl.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar