mandag den 13. februar 2012

Lørdag d. 11. februar til mandag d. 13. februar

Lørdag startede med at gøre klar til en rigtig dansk frokost. Vi havde invireret Matt, Elizabeth, Remi og Abby over til dansk frokost med alt hvad der dertil høre.

De kom omkring kl 13.30, da Remi lige havde en basketball kamp som hun skulle spille. Abby var desværre blevet syg, så Veronika måtte underholde sig selv.

Frokosten bestod af marinerede sild, hjemmelavet "skagensild", fiskefilet med hjemmelavet remoulade, hjemmelavet leverpostej med syltede rødbeder, frikadeller, brie, gorgonzola med øggeblomme og naturligvis hjemmebagt rugbrød. Vi var lidt spændte på at se hvad de sagde til det hele. Remi spiste stor set ikke noget, men Matt og Elizabeth var meget begjerstret for det hele, de var overrasket over hvor godt det hele smagte. Dog havde Elizabeth ikke mod på at prøve gorgonzala med æg, men da hun først havde hørt Matts kommentarer om maden så fortrød hun en lille smule, men hun havde simpelthen ikke mod til at prøve det.

De tog hjem ved en fem tiden, da de skulle til et andet arrangement, så der var heller ikke blevet drukket de store mængder snaps eller øl. Men det var en enormt hyggelig frokost og der blev virkelig vendt mange forskellige ting.

Resten af aften blev der hygget sammen med pigerne.


Søndag var vi først i kirke, det var som de andre gange en rigtig god oplevelse. Da vi kom hjem stod den på ren afslapning. Jeg fik lavet lidt forskelligt marmelade, en ny ting jeg har kastet mig over, denne gang blev det til appelsinmarmelade samt en jordbærmarmelade.

Eftermiddagen gik med lektier og derefter blev der hygget igen.


Mandag, var lidt af en underlig dag. Uffe og jeg havde aftalt at vi skulle ud og se på en bil i Round Rock. Det var ejeren selv der solgte den og han blev ved med at udskyde vores aftalte møde. Til sidst blev det flyttet til tirsdag istedet, så det meste af mandag formiddag gik med at stå klar til at blive hentet af Uffe, hvilket jo aldrig skete. Inden jeg hentede pigerne kørte jeg ud for at købe nogle Valentinskort, det hedder sig nemlig at man på valentinsdag giver kort til enten ingen i klassen aller alle og pigerne ville gerne give kort til deres klasser. Da alle piger var hjemme og lektierne var blevet lavet gik Karolina og Amalie igang med at skrive Valentinskort til deres klassekammerater. Vi havde også været ude og købe nogle små æsker chokolade til deres lærer, Ms. Carroll på kontoret og Ms. Shaver som de havde fået deres Gerbils af.

Efter aftensmaden og efter at pigerne var blevet puttet tændte vi for TV´et og lige meget hvilken landsdækkende station vi slog om på, så var senderfladen ryddet for at de kunne vise alt om Whitney Houstons død og transporten af hendes kiste fra hotellet og til hendes hjemby. Der var klip fra hendes liv og der var mange forskellige der blev interviewet. Kan lige forestille mig hvor stort det hele har været dengang det var Michael Jackson.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar