lørdag den 4. februar 2012

Lørdag d. 4. februar

Pu-ha vi skulle op som var det en almindelig skoledag, for Veronika skulle stå omklædt til basket kl 07.30, denne gang tog hele familien afsted.

Pigerne spillede rigtig godt, de fik det igen bare til at virke.


Under kampen sad jeg og talte med Jess´ mor (trænerens hustru) hun spurgte om vi ikke havde lyst til at komme og se deres kirke, som også ligger lige i nærheden. Vi aftalte at vi skulle mødes søndag formiddag kl 10.50 udenfor kirken og så skulle hendes søn (Jake, som også går i 6. klasse på MMS) nok vise Veronika op til hvor 6-10 klasse mødes under gudstjenesten.

Efter kampen, kørte vi hjem og fik lidt morgenmad og derefter var der "fri leg".

Sen eftermiddag kom Rachel med Leah (fra Karolinas klasse) hun skulle være her mens Rachel og jeg tog ud for at spise og snakke. Vi endte på "Vino Vino" og som navnet siger var det en vinbar. Stedet var ganske hyggeligt, og det var meget besøgt, så da vi kom måtte vi vente 30 min på at få et bord. Nu gjorde det ikke noget, for vi tog os en øl i baren og vi ventede alligevel på at Rachels veninde skulle dukke op, hun boede nede i syd Austin og der var godt med trafik, så hun ankom først efter at vi havde fået vores bord.

Vi startede med 2 forskellige slags oste, efterfulgt af en salat, derefter oksehaler og så sluttede vi af med en gedeostekage (og den var bare lækker) alt hvad de serverede var økologisk. Og så fik vi selvfølgelig de helt rigtige vine til maden.

Jakob og pigerne herhjemme havde valgt at de blot skulle have en købe pizza, så det var der ikke meget arbejde i. Leah, Karolina og Amalie havde leget og imens havde Jakob og Veronika leget med Lego, så der var også blevet hygget. Efter maden havde de 3 mindste fået lov til at se en film og ifølge Jakob var der ikke gået lang tid inden at de alle sov.


Da vi kom tilbage omkring kl 23, spurgte vi Rachel om hun ville have en øl, og det ville hun naturligvis gerne, så vi sad alle tre og snakkede i et par timer inden Rachel besluttede at nu var det tid til at tage hjem for hende, da hun skulle op og undervise den næste morgen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar