tirsdag den 21. februar 2012

Tirsdag d. 21. februar

Jeg fik afleveret Jakob og pigerne og da jeg kom tilbage havde farfar og Lone lavet morgenmad. Efter morgenmaden kørte vi en tur ud i The Domain, hvor vi gik en tur og fik os en kop kaffe. Vejret var fantastisk, så det blev til kaffe udendørs.


Derefter kørte vi ud i Fry´s hvor farfar købte en fødselsdagsgave til Jakob.
Vi var lige hjemme og vende inden det blev tid til at hente pigerne og derefter kørte vi videre ind og hentede Jakob. Vi skulle en tur på 6th street, da det var Maidi Gras.

På vej ned til 6th street komvi forbi Caritas og der var åbent, da de skulle bruge lokalerne til at give de de frivillige samt til det politi der skulle være på gaden i løbet af aften lidt mad. Nu skal det lige siges at der normalt ikke er hvide duge på bordet og de store sølvserveringsdimser normalt heller ikke plejer at stå fremme.





6th street er ikke et sted man tager pigerne med hen efter mørkets frembrud, men sådan en eftermiddagstur kunne de godt komme med på. Og de endte da også med at de fik lov til at komme med ind på en af barerne. Godt nok var der en del diskusion mellem personalet om de måtte lukke mindreårige ind eller ej, men det endte med at den ene sagde at hvis vi bare var ude inden happy hour, så var det ikke et problem at de kom med ind. Så vi endte inde på Bat Bar, hvor der var livemusik.


Kontrasten mellem det gamle og det nye Austin er temmelig stor.


Inden vi kørte hjem, var lige en tur forbi Zilker Park, hvor man har en fantastisk udsigt ud over Austin og det er især smukt efter mørkets frembrud.


Vi havde heldigvis taget Veronikas baskettøj med, så inden vi kørte mod Far West, nåede hun lige at få skiftet til baskettøjet. Hun blev afleveret og derhjemme fik vi lavet lidt aftensmad og de to små blev puttet.

Veronika blev hentet fra basket og så var det tid for hende at få lidt og spise, mens hun spiste fik Jakob sin fødselsdagsgave.




Den GPS vi bare ikke har kunne tage os sammen til at købe, så det var jo ikke dårligt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar