søndag den 5. februar 2012

Søndag d. 5. februar

Det blev en stille og rolig morgen, vi skulle jo først afsted kl 10.40, så der var god tid...Og som altid når der er god tid, ender man med at komme 5 min forsent ud af døren.

Men vi ankom alligevel til kirken i god tid, da den ligger meget tæt på hvor vi bor og fandt Jake og hans mor. Det viste sig at lige netop den søndag var der ingen service for 6-10 klasserne for 7 klasse og op efter var på tur. Men vi fik en rundvisning af Veronikas træner i kirken og Karolina og Amalie så hvor der blev afholdt søndagsskole for dem hvis de var interesseret i at deltage i det istedet for i den almindelige gudstjeneste.

Kirken er som de andre vi har oplevet, nærmere et stort auditorium end en kirke, der er faktisk plads til 2500 kirkegængere i den her kirke og der var vel ca fyldt 2/3 del op. Så det er virkelig en besøgt kirke.

Vi startede med en del sange, stående naturligvis, og igen med et "rockband" på scenen, der var både trommer, guitar, bas og violin. Det lød super godt og alle sang med.

Da gudstjenesten var ovre, spurgte Jess´ mor (trænerens hustru) om de ikke måtte tage Veronika med ud og spise frokost og derefter hjem og lege med Jess. Det måtte de naturligvis meget gerne og Veronika blev rigtig glad ved tanken om at hun skulle tilbringe en hele dag sammen med Jess.

Da vi kom hjem ringede Carmen (Amalies klasse) for at høre om det var ok at hun kom nu. Karolina og Amalie havde nemlig lavet en legeaftale med hende. Pigerne legede, Jakob rettede opgaver og jeg skrev.

Så var det tid til at se Superbowl, Veronika var lige kommet hjem og Carmen var afhentet, så familien smed sig i sofaen og blev underholdt. Aftensmaden bestående af hjemmebagt rugbrød og nybagt leverpostej blev naturligvis indtaget foran superbowl, hvor vi i pausen så Madonna give et fantastisk show.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar