fredag den 21. oktober 2011

Anderson High School football match - fredag 21. oktober

Det var nogle trætte børn, men op kom de og vi nåede også til morgensamling, næsten til tiden. Efter afleveringen kørte jeg hjem og begyndte at få hængt billeder op og sat nogle lamper op.

Da jeg hentede Karolina og Amalie kom de stolt med deres karaktereblad for første periode (de første 9 uger af skoleåret), de havde ikke haft nogle fraværsdage og havde derfor fået et diplom samt en kupon til en gratis børnebuffe på et pizzaria, og så til det forældrene nok syntes er mere spændende end gratis pizza, nemlig karakterene. Og nu er det tid til lidt blær, de havde begge fået rene A´er, ovenikøbet et par A+, så det var bare så flot, jeg ved selvfølgelig godt at det ikke er sammenlignet med de andre elever, for de kan jo endnu ikke være med i diskutionerne, læse eller skrive. Men i matematik, gymnastik, musik, kunst er de på lige fod med de andre elever. Men vigtigst vi er meget stolte af dem.

Vi kørte over for at hente Veronika og mens vi ventede på at hun fik fri var vi lige en tur på Starbucks for at fejre de flotte karaktere. Jakob ringede og sagde at han var på vej hjem, så det endte med familiehygge med kaffe, juice og kager på Starbucks. Vi kørte hjem og mens pigerne legede fik vi os en kold øl på terassen, temperaturen har lige taget et spring op igen efter at have været nede på de 20 grader er vi nu igen oppe på 30 grader. Og det kalder da på kolde øl på terassen.

Vi havde besluttet, at nu hvor Anderson High School skulle spille på hjemmebane igen og så på en fredag, måtte vi ud og se en hel kamp. Vi tog derud tidligt, så vi kunne nå at få en hotdog, ikke at den var værd at skrive hjem om, men nu gør jeg det alligevel...

Det var en igen en meget underholdende kamp og denne gang vandt Anderson faktisk stort. 41-6, så der var virkelig gang i den.

Her er nogle billeder fra aften samt lidt video fra det show der var i pausen.

Inden kampen:





Cheerleaders:


 
Selv mascotten var i lyserødt
Alle var i lyserødt, da det var en "støt brysterne" kamp


 

Det var også en Murchinson Middel School night,
dvs alle de drenge der spiller football på MMS
fik lov til at løbe på banen med Anderson spillerne,
 til stor jubel for tilskuerne
Andersons orkesteret i pausen
 




Kampen:



Taktik-møde
















På jagt efter en autograf eller er de bare frække...
Man kan lige tage en lille lur på fars lår...
er Veronika måske misundelig


Hver morgen når Karolina og Amalie skal afleveres på Hill skal vi krydse vejen og der står der altid en pige med hendes stop skilt og sørger for at vi kommer over. Vi hilser altid på hende om morgen og hun er altid så sød og smilende. Jakob joker hver morgen med, at når hun står der få han en god morgen, for hun er iført meget korte bukser... Dette er hendes tvillingesøster som så er cheerleader for Anderson football hold



Lidt video fra showet i pausen:






Ingen kommentarer:

Send en kommentar