lørdag den 15. oktober 2011

Lørdag d. 15. oktober

Jeg havde virkelig troet at jeg skulle sove længe, men det mente Jakob og især Amalie ikke, kl .06.30 kom Amalie ind og så lå hun og Jakob ellers og hviskede...Ikke lige hvad jeg syntes om på det tidspunkt på en lørdag. De stod heldigvis hurtigt op og så fik jeg og resten af huset lov til at sove lidt længre. Efter morgenmaden blev der skypet, pigerne var på og det benyttede Jakob og jeg os af, vi kørte ud og fik handlet ind. Da vi kom hjem talte de stadig. Jakob gik med det samme igang med at rette alle de opgaver han havde liggende. Om fredagen havde der været midterm, dvs den midtvejsprøve og den er ekstra stor og tæller lidt mere i den samlede karaktere. Så vi var forberedte på at vi ikke ville komme til at se meget til ham i løbet af weekenden. Mens Veronika var på skype gik pigerne og jeg igang med at lave en kage vi skulle have med ind til middag hos Veronica og Victor om aften. Da vi var færdige med den var det blevet tid til at pigerne skulle gøre sig klar, de skulle til Leahs fødselsdag. Peter Pan Minigolf. Veronika tog med for at Jakob kunne få fred til at sidde og arbejde. Det lykkedes os at finde det, vi er nemlig stadig uden en GPS, hver gang vi skal bruge den tænker vi imorgen køber vi den, men så glemmer vi det og så går der alligevel nogle dage inden den er nødvendig igen. Uden at køre ret meget forkert fandt vi det og ovenikøbet kom vi ikke for sent...jeg blev bænket med en øl, hvilket jo ikke var dårligt. Pigerne blev delt op i grupper af 4.

Bliver det "hole in one" ?
Ups...Den røg ud over kanten

The dreamteam (Karolina, JJ, Kate, Amalie)

Fødselsdagsbarnet Leah

K-A var i gruppe med JJ (Jennifer Joan) og Kate, det var en rigtig god gruppe, de grinede og hyggede sig virkelig. Veronika rendte lidt rundt sammen med dem og spillede hhv Karolinas og Amalies slag. Efter de havde spillet var det tid til kage og hvilken kage, den var virkelig flot og for første gang smagte den ikke kun af sukker icing, den var virkelig god. Jeg måtte også rose moderen for kagen, men det var ikke hende men hendes veninde der havde lavet den, så jeg fik hendes kort, ikke at jeg ved hvornår vi får brug for sådan en kage, men man ved jo aldrig.





Da vi kom hjem igen sad vi og så det sidste af Longhorns kamp og igen igen blev det til et nederlag, men heldigvis ikke så stort som sidste weekend. Efter kampen var det blevet tid til at vi skulle over til Veronica og Victor til middag, de havde også inviteret en anden af deres venner, han kom også fra Argentina, han hustru var på ferie med barnet i Argentina, så hende må vi vente med at møde. Men det var som Victor en meget stille og rolig fyr, meget sød men ikke alt for meget gang i. Igen rendte pigerne og Nico rundt og fjollede hele aftenen, det meste af tiden udenfor hvor de legede tag-fat, det endte med at de legede gemmeleg, for det var blevet så mørkt at man intet unne se, så den der skulle finde var udstyret med en lommelygte, det havde de enormt meget sjov ud af. De sluttede af med at se en film og der gik ikke længe inden Amalie og Karolina sov. Det er virkelig dejligt at man ikke behøver at slæbe dem ud i en bil for at få dem med hjem, og det man lige mangler kan man jo hente. Bl.a. tallerkner som de ikke havde nok af uden at skulle til at vake op efter aftensmaden, så kunne vi lige smutte over og hente nogle ekstra. Igen blev det til en aften hvor der virkelig blev grinet og snakket.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar