onsdag den 12. oktober 2011

Onsdag d. 12. oktober

De sidste kasser blev tømt, nu står der kun 5 kasser tilbage, 2 med Jakobs tøj, 2 med vintertøj og sko og en med teltting. De kan først blive pakket ud når vi får indrettet garagen til kontor. Vi har skabe og reoler i overskud, så det kan godt gå hen og blive et rigtig hyggeligt sted.

Da jeg hentede pigerne var de ikke til at skyde igennem, de havde i den grad begge haft en succesoplevelse. Karolina havde haft som hjemmearbejde at finde nogle af hendes egne ting frem som hun godt kunne lide og så skulle hun fortælle om dem og hvorfor hun godt kunne lide dem. Hun havde næsten klaret det uden Claybrooks hjælp. Vi havde hjemmefra lavet nogle små sedler som hun kunne læse op eller vise klassen hvis hun ikke kunne klare at sidde og fortælle om det til hele klassen. Men hun havde været sej. Det viste sig at Mr Putmann tilfældigvis havde været inde i klassen da hun skulle holde hendes oplæg og han havde siddet og hørt det. Han kom over til mig da jeg hentede pigerne og fortalte om det, han havde været meget imporneret over hvor meget engelsk Karolina kunne og hvordan hun havde klaret at skulle sidde og læse højt fra hendes sedler.

Amalie havde også haft noget af en sejr. Hun havde rakt hånden op i matematik og var blevet valgt til at skulle gå op til tavlen og regne et svært regnestykke ud. Hun havde skulle sige hvad det var hun lavede foran hele klassen og det var også bare gået så godt. Utroligt hvor meget der sker på bare så få uger.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar