tirsdag den 18. oktober 2011

Tirsdag d. 18. oktober

Pigerne blev afleveret i god ro og orden. Hver morgen hvor vi når morgensamlingen og det er principal der står for det, bliver man altså ret overrasket over at hvordan hun kan tale til børnene. I morges fik de ros over at rejse sig på samme tid og ikke larme da de satte sig ned igen. Tilgengæld var hun ikke helt imporneret over de 2 min de skal sidde med bøjet hoved for at tænke over hvordan de kan gøre deres karaktere bedre og hvordan de kan gøre noget godt for andre. Hun syntes ikke at de lyttede med deres øre, øjne og hjerte...Tja hvem gør det kl 07.35 om morgen ?

Jeg kørte hjem efter at have sat Jakob og Veronika af og så var det hensigten at jeg skulle ud og gå med Veronica, men da jeg kom over til hende spurgte hun om jeg ikke også syntes at det var koldt - det måtte jeg jo sige at det syntes jeg faktisk, så i stedet for en gåtur blev det til kaffe og kage, ikke just noget man bliver tyndere af, men det var hyggeligt og det tæller jo også.

Kl 10 kørte jeg over til Veronikas skole, Mr Robertson havde spurgt om jeg ville hjælpe med lidt frivilligt arbejde. Arbejdet skulle bestå i at lægge ting op på deres hjemmeside. Det skulle være ret let, så jeg sagde at jeg da gerne ville give det et forsøg, men at jeg skulle sættes ind i det først. Det var så meningen at jeg skulle det imorges. Jeg havde ikke lige tænkt på at jeg først skulle ind rundt om kntoret for at blive skrevet ind i systemet, og i og med jeg stadig er i besiddelse af et dansk kørekort skulle jeg skrives ind manuelt og det tog lidt længre tid, så det endte med at Mr. Robertson ringede for at høre om jeg havde glemt det. Da jeg kom ned til ham sad han og fumlede rundt med computeren, jeg blev bænket og så skulle han lige finde ud af hvordan det virkede, han havde ikke lagt noget op siden sidste år og der var kommet en ny hjemmeside, som han lige skulle finde ud af hvordan virkede. Efter 30 min opgav han, han vidste overhovedet ikke hvordan det virkede så vi blev enige om at når han selv havde lært at bruge den kunne han jo ringe og lave en ny aftale med mig.

Jeg kørte ud for at handle lidt ind og da jeg kom hjem og fik pakket ud og sat på plads opdagede jeg følgende på æsken med Cheerios...Gad vide hvor meget dårligere de bliver efter den printet dato ?

Pigerne blev hentet, Karolina havde haft vikar, da Claybrook var syg, Karolinas kommentar var, "mor hun var gammel... mindst 90 år". Jeg vil tro at hun har været omkring de 65 men vil dog give Karolina ret i at hun så temmelig gammel ud.

Veronika kom hjem og var meget stolt, hun havde fået en prøve retur i world culture som hun havde klaret helt uden hjælp og hun havde fået 94. Virkelig flot, hun er begyndt at forstå så meget, hold da op hvor går det hurtigt med at lære, de tager alle tre virkelig et kæmpe spring for tiden.

Vi blev nød til at sidde indenfor og spise for det var simpelthen for koldt og blæsende til at kunne sidde udenfor. Det er utroligt så hurtigt at man vender sig til varmen, når vi ikke ligger på de 25-30 grader så er det faktisk koldt, det kunne selvfølgelig også være at det ville hjælpe hvis man tog lidt mere tøj på og ikke kun rendte rundt i bare tær, nederdel og t-shirts??

Jakob havde haft en rigtig spændende dag på UT, en af de andre lærer havde spurgt om Jakob ikke kunne tænke sig at komme ind i hans klasse (european studies) og fortælle lidt om Danmark og Mohammed krisen. Det ville han selvfølgelig gerneog det havde virkelig været rigtig spændende for han havde fået rigtig mange spørgsmål. de havde virkelig været interesseret i at høre hvordan en dansker havde oplevet det.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar