søndag den 16. oktober 2011

Søndag d. 16. oktober

Jakob lavede dejlig søndagsmorgenmad. Efter vi havde spist kørte vi i en ny kirke, St. Matthews Episcopal Church, efter at have søgt lidt på nettet havde vi fundet ud af at det nok var den kirke der mindede mest om en dansk folkekirke. Og det må vi da også sige at den gjorde, vi blev budt velkommen, men der var bare ikke den samme varme som der har været i de andre kirker. Efter endt gudstjeneste måtte vi erkende at det nok ikke lige var os. Man var bestemt ikke i godt humør som vi har været efter de andre gudtjenester, men igen her var der heller ikke et rockband der kom og spillede, her var det et orgel og da det var rigtig vildt et klaver. Da vi kom hjem gik Jakob igang med at rette opgaver og pigerne fik lavet deres lektier. Karolina og Amalie fik også ryddet lidt op på deres værelse og vi fik sat nogle billeder og hylder op, så nu varer det ikke længe inden jeg ikke har mere udpakning og indretning at foretage mig i løbet af formiddagen, så må jeg finde på noget andet...

Da Veronika var færdig med hendes lektier gik vi igang på hendes værelse, for det trængte i den grad, hun havde godt nok pakket alle hendes kasser ud, men det hele stod på gulvet, så jeg fik hængt hendes hylder op, sat billeder op og fik flyttet lidt rundt på nogle ting, så nu kan man være derinde og nu vil hun oven i købet kunne sidde derinde og lave lektier, ikke at vi tror hun kommer til det, for hun er alt for meget selskabsmenneske til det, men nu har hun i det mindste muligheden, om ikke andet er der plads når hun skal sidde og skype med Klara i weekenden.


Pigerne kom i bad og der blev lavet aftensmad, vi skulle bare have ost og resten af kagen fra igår så det var dejligt let. Madpakkerne blev smurt og så var der dømt hygge inden foran tv´et. Det er så genialt at vi via tv´et kan lege film, så for $3 kunne vi lege Alvin and the Chipmonks, en film pigerne er helt vilde med og som vi andre også kan grine af. Efter filmen var det godnat til alle.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar