onsdag den 13. juni 2012

Onsdag d. 13. juni

Pigerne sov virkelig længe, så Jakob og jeg havde fået pakket ret meget sammen inden de vågnede, det var ligeved at vi blev nød til at tage luften ud af deres luftmadras for at få dem til at vågne. Efter morgenmaden fik vi pakket det sidste sammen og kørte afsted mod Big Bend.


Første stop var i Alpine kun 25 miles fra Fort Davis, men den sidste størrer by vi vbille nå til inden vi kom til Big Bend og vi vidste ikke om der var mulighed for at købe noget som helst inde i Big Bend. Vi vi fik handlet stort ind, dåsetomater, soup noddles, dåsesuppe, brød, vand og øl. Derudover fik vi købt to flasker ekstra gas. Så nu kan vi klarer os i et par dage.
Frokost blev købt på subway og spist i bilen på vej til Big Bend, det var et facinerende landskab at køre i, vi havde ikke kørt langt fra Alpine inden vi skulle begynde at køre i bjerge og landskabet og farverne ændrede sig hele tiden.

Vi ankom til indgangen til parken omkring kl 16, men der var endnu 25 miles inden vi ankom til campingpladsen, vi havde valgt at gå efter den plads der lå ved Chisos mountains, det højeste punkt i hele Big Bend, der var skilte om at ingen store biler kunne køre derop for der var en del hårnålesving på vej op til campingpladsen. Men hold da op for en udsigt vi kom op til. Man skulle selv finde en plads og derefter udfylde en kuvert og ligge pengene i og smide den i en postkasse. Ingen fine receptioner eller kontrol om hvem vi er. Vi måtte, inden vi kunne betale, køre op til det visitorcenter der lå ganske for at veksle. Visitorcenteret var lukket, men forretningen var stadig åben og der lå et hotel lige ved siden af.
Da teltet var sat op og vi havde pakket ganske lidt ud, vi havde nemlig set alle de advarsler der var omkring bjørne og mountain lions, det var vigtigt at man ikke lod noget som helst der lugtede ligge fremme, så toilettasker, vores madtasker mm måtte blive i bilen, var det blevet tid til vores kolde eftermiddagsøl. Mens vi sad og nød øllen og udsigten kunne vi pludselig høre en voldsom råben, som sagt vidste vi at der var bjørne, så vi var da lidt spændte på om det mon var en bjørn, vi var lidt på vagt. En af vores naboer stod udenfor hans telt, så jeg spurgte om han viste hvad der var sket. Det gjorde han ikke, men mens vi stod og talte kom der en far hen og fortalte at grunden til den råben var at der var en kommet en mountain lion ind på campingpladsen og den havde truet deres mindste datter, der havde været udenfor og leget, temmelig skræmmende. Moderen kom også over til os lidt senere og fortalte om episoden og om at det var ret vigtigt at vi holdt pigerne indenfor en armlængde. Det var meget usædvanligt at de kom ind på campingpladsen fik vi afvide af den ranger der kom forbi lidt senere for at fortælle os at vi skulle passe på pigerne. Rangeren ville gå på jagt efter den og vi nåede da også at høre et skud senere på aften, vi har senere erfaret at han skød efter den pga at den angreb ham, men han sårede den kun, den blev ved med at komme tilbage til det samme telt og det var altså vores nabotelt, så det var ret uhyggeligt. Vi fik hurtigt lavet regler om at pigerne under ingen omstændigheder måtte gå alene, der skulle altid være en voksen med også selvom toiletterne var indenfor synsvide.
 Vi forsøgte virkelig at holde humøret højt og fortælle pigerne at der bestemt ikke var noget at være bange for, for de rangere der kom flere og flere af skulle nok passe godt på os. Det positive i det hele var at alle på campingpladsen virkelig kom hinanden ved, alle talte sammen. Jakob kom i snak med en far der var afsted med hans 13 årige dreng. Efter at de havde stået og talt sammen kom han senere over med to glas med rom og cola og ville skåle med Jakob, så det var da rigtig hyggeligt. Og vi havde den absolutte skønneste udsigt fra teltet. Lidt billeder fra vores eftermiddag og aften.

Da vi gik  seng ved en 22.30 tiden kunne vi se at det blinkede godt og grundigt i det fjerne men vi kunne ikke høre at det tordnede og det var begyndt at blæse en del op.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar